Entreprenør ble Årets bedrift

LH Bygg entreprenør og Gunnar Halgunset er kåret til Årets bedrift i 2013.

Prisen ble delt ut under Næringskonferansen ved Skifer Hotel i Oppdal mandag, som har samlet rundt 200 næringslivsaktører fra hele regionen.

– Prisen går til en samfunsbygger, som tar lokalt samfunnsansvar og som står sterkt både i Oppdal og Rennebu, sa Kenneth Teigen i juryen om begrunnelsen.

Gunnar Halgunset er daglig leder i LH Bygg entreprenør og har stått i bransjen en mannsalder. Selskapet berget mange arbeidsplasser i Oppdal da Kåsen industribygg gikk konkurs i fjor.

LH Entreprenør har hatt flere større prosjekter i Oppdal, blant annet nybygget til Dekkmann og er nå i gang med grunnarbeidet for Marion eiendoms nye leilighetsbygg ved Nyvold.

Ni kandidater i Oppdal og Rennebu kjempet om prisen som i år ble delt ut for tredje gang, og som består av markedsføring i Amedia verdt 60 000 kroner og 10 000 kroner fra Oppdalsbanken. Det er Opdalingen og Oppdalsbanken som deler ut prisen.

Blant kriteriene for prisen heter det at bedriften skal bidra til vekst, mangfold og økt verdiskaping for næringslivet i Oppdal og Rennebu.

Oppdalsbedriften VPG ble kåret til Årets bedrift i fjor.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments