Spillgründer med andre episode:

Stikkmann

Etter sin første film om utviklingen av dataspillet Stikkmenn, lokkes publikum nå med en ny film. Den tredje kommer når spillet lanseres til høsten.

Spillgründer Eric Holten Haugen har siden han var på spillmesse i New York tidligere i år, jobbet med å forbedre profilen til spillet om Stikkmennfiguren han har som hovedkarakter i dataspillet han utvikler.
– I løpet av messa møtte jeg en del folk som tok opp ting vedrørende spillet som jeg ikke hadde tenkt grundig nok igjennom tidligere, innrømmer Holten Haugen.

I mars sa han til OPP at lanseringen av Stikkmenn ville bli på denne siden av sommeren. Nå velger han å vente til rundt skolestart. Han begrunner utsettelsen med at han har brukt mer tid enn beregnet på endringene han bestemte seg for å gjøre etter USA-turen.
– Spillet skal være et leketøy. Det kom ut av besøket i New York og det har siden vært, og vil være, det fundamentale med Stikkmenn, understreker Holten Haugen. Han forteller til OPP at spillet i første omgang blir lansert for Android og IOS, og sier første versjon vil være gratis.
– Vi vil at folk begynner å spille og gir oss tilbakemeldinger. Så kommer vi etter hvert som spillet utvikles, å ta betalt.

Fredag ble Holten Haugens spillkonsept presentert på nettstedet www. gamer.no. Han får ytterligere mulighet til å gjøre spillet kjent nå han reiser til ei større spillmesse i Malmø neste uke, etter å ha blitt invitert.
– Det passer godt med tanke på at nå vi har filmepisode 2. klar, sier Holten Haugen, som har fått Jørn Hoel i Leoh Productions til å lage den 11 minutter lange filmen du kan se her.

Les mer i neste OPP om lanseringsplanene til Holten Haugen og om hvordan han har tenkt å «erobre» spillinteresserte i Europa.

0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer