Et mysterium hvor Oddvar ble av:

Letingen innstilt

Oddvar Krovoll (69) er ikke sett siden onsdag ettermiddag, og politiet trenger tips for å komme videre i forsvinningsmysteriet.

Flere hundre har deltatt i leteaksjonen som har pågått i fire dager. Søndag kveld ble leteaksjonen avsluttet uten at det er funnet flere spor etter 69-åringen siden han ble sett ved E6 nord for Berkåk. Politiet har gått ut fra denne observasjonen og lett i et stort område rundt dette.

– Vi har har søkt gjennom de definerte søkeområdene. Når det ikke er gjort funn der, så har Hovedredningssentalen sammen med politiet konkludert med at savnede ikke er å finne i det området, sier lensmann Finn Skårsmoen i Oppdal.

Det har ikke vært observasjoner eller spor av savnede siden onsdag klokken 17.30 da ble sett av to uavhengige vitner på gangvegen ved Buvatnet nord for Berkåk sentrum.

– Området han kan befinne seg i kan være langt utenfor Rennebu kommune, sier lensmann Finn Skårsmoen i Rennebu til Radio E6.

Han legger til at området det er lett i er saumfart grundig.

– Man kan si med 99 prosent sikkerhet at han ikke er i det området.

I tillegg til letngen på land, har det også vært gjort søk i vann.

Fire dykkere fra brann og redning søkte i i Buvatnet på lørdag.

– Det er litt utypisk når man leter etter person antatt i live at det dykkes, men det fikk vi aksept for, sier Skårsmoen.

Savnede har selv gitt uttrykk for at han kunne tenke seg å reise til Nord-Norge og Sverige.

– Det er sjekket ut overvåkningsvideoer fra Hattfjelldal og Nord- Norge der haikere har vært antatt å være denne mannen. Tipset er sjekket ut.

Lensmannen vil ikke spekulere i noen teorier over hvor mannen kan være.

– Spekulasjonene går vel jevnt og trutt over hele linja, det er ikke noe jeg vil begi meg utpå nå. Sannsynligheten for at han kunne fått haik er vel stor. Men nå er det kjent i store områder at han er savnet, og vi har ikke mottatt noen tips.

69-åringen forlot helsesenteret i 16-tiden, og ble savnet først kl 21.00.

Lensmannen forklarer den sene varslingen med at mannen har såkalt åpen plass på helsesenteret, uten begrensninger.

Mannen ble sist observert på E6 nord for Berkåk ved 17-tiden onsdag kveld. De tre siste observasjonene er to uavhengige vitner som så ham langs E6 ved Buvatnet, og overvåkningsvideoen ved Shell på Berkåk som viser at mannen kom ned stikkveien fra helsesenteret klokka 16.43.

Ser du Oddvar Siljan Krovoll (69) kan du melde fra til politiet på 02800.

– Det ligger fremdeles en tipslogg åpen der alle meldinger registreres, sier Finn Skårsmoen til OPP.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments