PÅ TV: Tirsdag kan du følge oppdalsjenta Vibeke Klemetsen på TVNorge, når hun serverer firestjerners middag til Silje nordnes, Jan Thomas og Markus Bailey.

PÅ TV: Tirsdag kan du følge oppdalsjenta Vibeke Klemetsen på TVNorge, når hun serverer firestjerners middag til Silje nordnes, Jan Thomas og Markus Bailey. Foto: TVNorge

Tirsdag er det Klemetsens tur:

Inviterer til firestjerners

Tirsdag kan du se Vibeke Klemetsen servere yoga-inspirert mat til sine gjester.

Klemetsen er den første oppdalingen som har deltatt i den nå 8 sesonger lange programserien, der kjendiser inviterer hverandre hjem til seg hver dag i fire dager.

Denne uken byr på mye mer enn bare mat når en radiopersonlighet, en superstylist, en programleder og en yogablogger inntar 4-stjerners middag, skriver TVNorge på sine hjemmesider.

Ukas middagsutfordringer startet hjemme hos radiopersonlighet Silje Nordnes som mandag serverte gjestene civiche til forrett, meksikansk taco til hovedrett og sjokoladefondant til dessert. Og Tequila ble det også på middagsgjengen.

På ukens meny står blant annet fargerike antrekk og en rekke dessertfiaskoer. Vibeke Klemetsen byr på en økologisk meny inspirert av yogakunsten og Jan Thomas får seg en «orgasmisk» matopplevelse.

Det er ikke lett for Markus, men det å søke på Google etter oppskrifter til og ta en telefon hjem til mor får kommentator og mesterkokken Ole Martin Alfsen til å finne frem og presentere enkle mattips som alle kan klare.

Det blir ingen mangel på underholdning heller. Ikke bare blir det vannyoga, street dance og en stylingkonkurranse men det blir også hett når gjestene får prøve seg på å leke «jeg har aldri», hvor det blant annet avsløres hvem som tisser i dusjen.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert