Jarle Bernhoft spilte i Oppdal kulturhus i 2014.
Jarle Bernhoft spilte i Oppdal kulturhus i 2014. 27. august inntar han Nerskogskonserten på Grovasetra i Skardalen.

Feirer Nerskogskonsertens 5-års jubileum:

Nerskogen: Se hvem som kommer!

Jarle Bernhoft kommer til seters 27. august.

I dag kunne arrangementskomiteen stolt presentere hvem som er årets artist, på sin tradisjonelle pressekonferanse på småbruket til Terje Storli i Skardalen.

I august er det Jarle Bernhoft som kommer til Grovasetra på Nerskogen, og der blir det trolig trangt om plassen. Bernhoft gjestet Oppdal i september 2014, og høstet uvanlig gode kritikker.

«Berntøft» skrev OPP om konserten som skapte en funky stemning for de 332 betalende gjestene som det knapt har vært maken til i kulturhusets historie.

Bernhoft slo gjennom som soloartist etter albumet Solidarity Breaks i 2011, og ble kåret til Årets spellemann og beste mannlige artist under Spellemannprisen 2011.

Hans siste album er Islander som var nyutgitt da han spilte i Oppdal med fullt band.

Den gangen inviterte OPP ham med på en prøvesmak av lokalt brygg etter at vi fikk nyss i at artisten alltid jaktet lokalt øl dit han kom på turne. Det ble en smakfull opplevelse.

Artikkelen fortsetter under bildet.

 

Hovedkomiteen bestående av Arve Withbro, Vigdis Krovoll, Astrid Snildal og Terje Storli har truffet blink med artistene de har hatt før.

Det første året var det Vamp, som trakk nesten 2000 publikummere til fjells. Året etter kom det 600 på regnværskonserten med Jonas Fjeld og Henning Kvitnes, før Morten Harket trakk 2000 året etter.

Deretter løftet stemningen seg i taket under fjorårets konsert med Violet Road da 1650 mennesker tok turen til Grovasetra.

1 Comment
eldste
nyeste mest reagert på
Inline Feedbacks
View all comments
Svein Lemke
Svein Lemke
4 år siden

Enestående 🙂 Meget bra å klare å få en sånn meget stor artist til Nerskogen 😉 Jeg er garantert tilstede 🙂