røhjell-scorer

Mål nummer fire for Marius Røhjell. Foto: Per Roar Bekken

IMG_0012

Marius Røhjell gjennom tidlig i 2. omgang og legger på til 4-2 til Oppdal.

IMG_0024

Robert Hernes går til i en duell.

IMG_0020

Her er Christian Myrhaug gjennom uten å få mål.

IMG_0033

Ingenting å si på innsatsen til Marius Røhjell i dag.

IMG_0017

Christian Myrhaug jobbet utrettelig og var en stadig trussel for Rindal.

IMG_0025

Torgrim Bøe Skårsmoen viste fram tekniske detaljer og spilte fram medspillerne.

IMG_0053

Marius Røhjell scoret sitt sjuende mål for sesongen etter bare fem kamper, og har sammen med Haris Mesic scoret halvparten av Oppdals mål til nå. Her fra åpningskampen mot Rindal.

IMG_0023

Vebjørn Svorkmo er oppe på corner uten at det blir tellende resultat.

røhjell-scorer

Mål nummer fire for Marius Røhjell. Foto: Per Roar Bekken

IMG_0056

Her er Marius gjennom uten å få mål denne gangen.

IMG_0043

Marius Røhjell har slått ut til Haris Mesic som enkelt setter ballen i mål. Foto: Erlend Bjerke Bekken

IMG_0045

Haris Mesic gratuleres med sin debutscoring i 5. divisjon av Torgrim Bøe Skårsmoen og Christian Myrhaug. Foto: Erlend Bjerke Bekken

IMG_0072

Firemålsscorer Marius Røhjell kåret til Oppdals beste av OPP i dag.

Puttet fire da Oppdal startet med storseier:

Her er målmaskinen i gang igjen

Marius Røhjell scoret fire da Oppdal feide over Rindal i sesongstarten i 5. divisjon.

Røhjell scoret 25 i fjorårets 6. divisjon, og i dag viste han at målteften er på plass også en divisjon høyere. Det stoppet på fire mål, men det kunne blitt flere for Røhjell som herjet med et Rindal-forsvar som stadig havnet på etterskudd.

– Dette var en bra start på sesongen, vi spilte en god kamp. Vi har blitt et bra lag, og jeg har trua på oss i år. Jeg gleder meg til sesongen nå, sier firemålsscorer Røhjell.

Rindal slet ikke bare med Røhjell, også Christian Myrhaug var tøff å hanskes med for gjestene som kom bak allerede etter tre minutter.  Myrhaug kom seg ned til dødlinja og slo inn til Halvor Loe som scoret sikkert.

Rindal utlignet i det 14. minutt da hjemmekeeper Jørgen Jønsson misset med førstetouchen på et tilbakespill og Rindals spiss vant duellen og scoret.

Fem minutter senere kom tabben på motsatt side. Rindals keeper og midtstopper snakket ikke sammen, Røhjell snappet ballen og scoret.  Så var Marius Røhjell gjennom et par ganger til før han ble spilt fri av Torgeier Bøe Skårsmoen og scoret Oppdals tredje etter 36 minutter.

Etter pause var Rindal friskest og reduserte til 2-3 etter bare tre minutter på et langskudd som gikk via stanga og inn.

Det tok bare tre minutter så var Røhjell der igjen og la på til 4-2.

Så var det innbytter Haris Mesic sin tur, han hadde bare vært på banen ett minutt da Røhjell kom seg fri ved dødlinja og slo tilbake. Junioren nettet sikkert sitt første mål for A-laget i år.

Røhjell var imidlertid ikke ferdig og økte til 6-2 da han igjen stakk forbi Rindalsforsvaret.

Oppdal byttet tre av fire i forsvaret, og samspillet satt ikke helt i et par situasjoner som gjorde at Rindal fikk lov til å redusere to ganger til 6-4.

Litt temperatur ble det også da Christian Myrhaug ble tacklet og dyttet til Rindalsspilleren, en liten hanekamp senere hadde begge fått gult kort av kampens gode dommer Helge Sumstad.

Kaptein Erling Ween Bøe er fornøyd med at laget har giftige spisser.

– Det er litt for mange baklengsmål på hjemmebane. Fire mål bakover holder ikke, men vi blir reddet av spisser som scorer mye mål.

Trener Martin Lund Øien var også et stort smil etter kampen. Etter to tap i treningskampene var laget litt usikker på hvordan de lå an før comebacket i 5. divisjon. I dag fikk de et bra svar.

– Jeg er kjempefornøyd med nesten alt, minuset er at vi slipper inn fire mål. Vi scorer seks bra mål, men slipper inn fire tullemål. Vi kan ikke basere oss på at vi scorer seks mål i hver kamp, sier Lund Øien som er glad for seieren i starten etter opprykket i fjor.

– Vi kriger bra, og vi fikk vist at vi er godt trena.

Oppdal møter Sokna borte 10. mai før det blir lokaloppgjør mot Rennebu hjemme lørdag 13. mai. Da bør det bli folksomt på stadion der det var godt oppmøte tross surt og kaldt vær.

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
>
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert