Årets 10 mest sette videoer:

Årets 10 mest sette

OPP gir deg 2016s mest sette videoer på opp.no. Filmen med skitalentet Emil Dale (over) var en av de definitivt mest sette videoene i år. Men det var en utenlandsk stjerne som stjal showet.

OPP har laget en oppsummering av 2016s mest sette videoer på opp.no, og oversikten er preget av kjendiser og revyartister. Men det er også en guttunge som troner nesten helt øverst, som står for den største interessen. For han nådde også mange seere på vg.

Her kan du se rekkefølgen:

10. Ikke overraskende har hendelsene som er tilknyttet filminnspillingen til Børning 2 hatt stor rekkevidde. Og artikkelen med denne videoen fikk over 2300 visninger, i følge nettstedet google analytics.

Artikkelen fortsetter under filmen.

9. Bilfilmen Børning 2 har også niendeplassen på oversikten dette året, og det er selve filmingen i Drivdalen som når denne plasseringen. Artikkelen med denne videoen oppnådde 2973  visninger på nett.
Artikkelen fortsetter under filmen.

LES OGSÅ: Lekende lett Børning-start.

8. Nyttårsaften i fjor var det som vanlig fyrverkeri i regi av Kjell Inge Røkke i Stølslia, OPP fikk tilsendt video av vår leser Frank Abildsten som filmet det spektakulære showet. 2752 visninger har denne artikkelen hatt.

Les også: Fyrverkeri fra Røkke

7. Comebacket til St. Peter og St. Petra fra Virrvassdalen, eller fra Haukråksrevyen opprinnelig, var et kjærkomment gjensyn skal en tro statistikkene på våre nettsider. Knut Håvard Bjørkås og Halvor Hoel gjenskapte de to kjente og kjære revyfigurene, og resultatet kan du se under. 2798 visninger oppnådde de to skakke figurene.

6. Det viste seg å være risikabelt å ha skiløype i Storlidalen, når brua av snø ikke holdt lenger. Da tråkkemaskina kjørte i elva, var det mange som fikk med seg redningsaksjonen. Denne videoen filmet av John Torve oppnådde 2879 visninger:

5. Nå tar vi et hopp tilbake til OPP-revyen, for her dukket det opp helt på tampen en gammel gubbe av kjent merke; Svein Skeptismoen gikk ikke av veien for å svartmale Oppdal litt. 3014 visninger fikk denne videoen:

4. At det er populært med karakterene fra Virrvassdalen er det ikke tvil om, også fjerdeplassen innehas av en av disse. Tomas Breens «Magnhild Tågarda Utfærdstronge» fascinerer fremdeles med sin «matprat». 3240 visninger fikk denne videoen:

Dette er topp tre

3. 2016 har likevel vært Børning-året, enda en bilvideo fikk mange seere. Nok en OPP-leser har vært ute og filmet, denne gangen var det Merete Knutsen Volden som fanget bilene på vei opp bakken. Det ferdige resultatet fikk mange oppdalinger se i oktober, men denne ble altså filmet under de tre hektiske innspillingsukene i Oppdal. 3.389 visninger har Meretes film hatt via opp.no, i tillegg til de mange visningene hun oppnådde på sin egen facebook-side. Filmen ser du her:

Les også: Her gir de bånn gass!

2. Andreplassen på videotoppen 2016 går til Emil Dale. Hans møte med alpinstjernen Henrik Kristoffersen ble sett av nær 40.000 på vg.no. og opps egen film med Emil har til nå blitt sett av 3431 seere.

Under kan du se Emil (5) kjøre ned bakken i Vangslia:

Og her kan du lese artikkelen og se vg-videoen med Emil og Kristoffersen.

1. –plassen går likevel til en utenlandsk stjerne på besøk i Oppdal. Britiske Ben Adams, kjent fra bandet A-1 med blant andre Christian Ingebrigtsen, sang i kirka da tanten til kjæresten hans giftet seg. Ben er kjæreste med Sara Skjoldnes, som altså er niesen til Jorunn Haugen. Videoen ble filmet av Jørn Hoel i faren Olav Hoels bryllup med den tidligere supermodellen Jorunn Haugen. Årsaken til at denne videoen topper statistikken, er nok Ben Adams fanskare; for i sosiale medier ble det raskt kjent at den engelske gromgutten hadde sunget John Legends ballade «All of me».

Her kan du se videoen, som altså er vist 6085 ganger via opp.no

Artikkelen fra vielsen kan du lese her.

Og dermed har vi presentert årets ti mest sette videoer. Utvalget er tatt basert på artikkelvisninger i google analytics, derfor er resultatet tatt ut på bakgrunn av hvor mange ganger artikkelen er vist, ikke selve filmen.

Vi kan garantere at det vil komme nye videoer, nye opplevelser og nye spennende saker fra Oppdal og omegn i året som kommer. Takk til leserne våre som både bidrar med videoer og tips!

0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer