Fast and Furious 8 har vært en hit på kino i påsken.

Fast and Furious 8 har vært en hit på kino i påsken.

Full fart på kinoen i Oppdal:

Satte ny påskerekord

Oppdal kino opplevde tidenes påske med besøk som overgår toppåret 2016.

Publikum har strømmet til kinosalene i påska. Hele 2528 besøkende har løst billett på en film i Oppdal kulturhus i påska. Dette er mer enn rekordåret 2016.  De store vinnerne ble The Boss Baby og Fast & Furious 8.

– Vi hadde som alltid store forventninger til påska, men dette ble bedre enn vi turte håpe på. Vinnerne  er den store babyen i The Boss Baby (991 besøk) og Fast & Furious 8 (845 besøk) som ble en garantist for besøk uansett vær i hele påska, forteller kinosjef Morten Haagensen i en pressemelding.

Siden fredag 7. april er det solgt i snitt 230 billetter på kino hver eneste dag. Den beste dagen ble skjærtorsdag med hele 463 besøkende.

Selv om det har vært best besøk på gråværsdagene, forteller kinosjefen at selv på en godværsdag som langfredag var det 300 besøkende på kino.

Oppdal kino har hatt en veldig god start på 2017 med hele 11 425 besøkende så langt. Dette er bare 13 prosent bak det suverene fjoråret.

Bortsett fra 2016 er dette den beste starten på et år etter at Oppdal kulturhus sto ferdig i 2007. Årets april blir den beste selv om man inkluderer 2016.

–  Vi var veldig spente på 2017 da vi skulle følge opp det vanvittige fjoråret, og det skal nok noe til å slå den sterke høsten vi ha hadde med bl.a. Børning 2 i fjor, men så langt har vi virkelig holdt unna og publikum har vært veldig flinke til å se film på kino. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Haagensen.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert