Steffen Walstad og  Team Minera Skifer hadde en tung turnering i Sveits.

Steffen Walstad og Team Minera Skifer hadde en tung turnering i Sveits. Foto: Skjermdump/German Curling Masters

Team Minera Skifer i gang med sesongfinalen:

Tapte rivaloppgjøret

Team Minera Skifer har fått en dårlig start på European Masters i Sveits.

European Masters, som er avslutningen på Curling Champions Tour, går som vanlig i St. Gallen, Sveits og både lag Ulsrud og VM-laget til Team Minera Skifer er blant de åtte lagene som deltar.

Oppdalslaget har fått med Alexander Lindströms bror Kristian som reserve for Magnus Nedregotten som spiller mixed double-VM med samboer Kristin Skaslien fra Oppdal.

Med unntak av de canadiske verdensmesterne stiller åtte av de beste i turneringen der oppdalslaget har fått en svak start. De tapte sin første kamp onsdag mot de svenske sølvvinnerne fra VM med skip Niklas Edin i spissen. Der ble resultatet poengfattige 3-1 til Sverige etter en kamp der Sverige avgjorde i siste omgang.

I sin neste kamp onsdag kveld ble det tap mot amerikanske McCormick som vant 6-4 etter ekstraomganger.

I dag tidlig var det klart for et norsk stormøte i curlinghallen der Ulsrud kunne få revansje for nederlaget mot oppdalslaget i VM-uttaket tidligere i vinter.  Det fikk han, og Thomas Ulsrud avgjorde i siste omgang og sikret en 7-6-seier.

Dermed står Team Minera Skifer med tre strake tap og må begynne å sanke poeng skal det bli sluttspill i en turnering der finalespillet overføres direkte på web-TV.

Det er kun Team Minera Skifer og et par fra lag Ulsrud som er «amatører» av disse lagene da de andre er curlere på fulltid.

 

Disse stiller i European Masters:

Lag Edin, Sverige

Lag Ulsrud, Norge

Lag McCormick, USA

Lag Murdoch, Skottland

Lag Brewster, Skottland

Lag Smith, Skottland

Lag Pfister, Sveits

Team Minera Skifer

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert