Vangslia.

Vangslia. Foto: Morgan Frelsøy/ARKIVFOTO

6000 besøkte skisenteret på påskas toppdag:

– Kjempeforhold i skiheisen

Oppdal skisenter avslutter sesongen i Hovden og Stølen, mens Vangslia og Ådalen er åpen ei uke til etter ei drømmepåske.

Vil du teste ut World Cup-bakken i Hovden en siste gang før sesongen er over, må du gjøre det i dag. For de som vil til Blåøret er det også en siste anledning til å ta Fjellheisen i Stølen til topps, og få en nydelig fjelltur opp mot en populær fjelltopp innafor skisenteret.

Både Hovden og Stølen stenges nemlig ned i ettermiddag, mens Vangslia og Ådalen kjører ut neste helg.

Og det kan bli en knalldag i skiheisen. Ei real kaldnatt i Oppdal gjør at føret i traseene holder seg meget godt etter at det før påske så litt tynt ut med snø. Forbindelsesløypene sliter litt, men i selve traseene er det godt med snø.

– I dag er det kjempefine forhold som det har vært hele påsken. Det har vært kaldt i natt og det er knallbra føre, sier Arnt Gulaker i Oppdal skisenter.

Oppdal Alpin arrangerer KM i alpint i utforløypa i Vangslia, der vakter passer på at ingen kommer inn i selve løypa når rennet pågår.

Gulaker er svært fornøyd med påska, der langfredag ble årets mest folkerike dag med rundt 6000 dagsgjester.

– Normalt er det skjærtorsdag som er størst, men det har vært jevnt bra med trafikk hele påska. Vi er godt fornøyd, og gjestene har fordelt seg og brukt hele anlegget, sier Gulaker til OPP.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert