STJERNEBESØK: Også denne unge artisten var på konserten i Oppdal kulturhus onsdag; Astrid S kom i følge sin instagramkonto med fly og deltok på konserten ikke langt unna sin mor, Ingrid Koksvik, som artisten filmer mens hun danser på balkongen. Astrid S har tidligere gitt uttrykk for at hun er stor Karpe-fan

STJERNEBESØK: Også denne unge artisten var på konserten i Oppdal kulturhus onsdag; Astrid S kom i følge sin instagramkonto med fly og deltok på konserten ikke langt unna sin mor, Ingrid Koksvik, som artisten filmer mens hun danser på balkongen. Astrid S har tidligere gitt uttrykk for at hun er stor Karpe-fan Foto: Morgan Frelsøy

Se hvem som fløy hjem fra LA til Oppdal:

Stjerneartist på Karpe Diem-konsert

Sang låt av Karpe Diem da hun deltok i Idol. Siden har hun truffet dem flere ganger.

Rennbyggen Astrid S er hjemme fra USA på et påskebesøk, og det er all grunn til å tro at påskeferie med venner og familie er med på programmet.

Det kan være godt å være hjemme litt, for i mai begynner hun på en turnérunde som fører henne til Los Angeles på selveste nasjonaldagen. Rennbyggen har nylig sluppet to låter selv, i april kom «Bloodstream» mens «Breathe» kom ut i mars. I mai er det varslet at hun også gir ut Ep.

Hun la ut på sin offisielle Instagram-profil at hun tok småfly før konserten, og da Magdi og Chiraq fylte Oppdal kulturhus, var den unge stjerna tydelig godt fornøyd med konserten.

Stor fan

Smeplass har hørt på Karpe Diem siden rap-gruppen debuterte med platen «Glassskår».

– Jeg er stor fan av Karpe Diem, og personlig synes jeg låten «Her» er en av de fineste norske låtene. Sangen betyr veldig mye for meg, og det gir meg en god følelse å synge den, sa den unge sangeren til vg.no da hun valgte å synge nettopp den låta under Idol.

Her kan du se Astrid S og Karpe Diem intervjue hverandre.

Gutta i Karpe Diem har tidligere gitt uttrykk for at beundringen er gjensidig. Blant annet kåret de Astrid S sin låt «Hyde» til topp tre låter i 2015, sammen med sin egen låt «Au pair».

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert