Kristoffer Skogtrø Steffensen svinger seg sammen med Ronja Røe og Hedda Kvål fra dansegruppa Step4.

Kristoffer Skogtrø Steffensen svinger seg sammen med Ronja Røe og Hedda Kvål fra dansegruppa Step4.

Billetter til nytt teater rives bort:

Dette gjør dem happy!

Oppdal får sitt svar på Dissimilis når Happy Teater inviterer til storshow i kulturhuset søndag kveld. Men du må være rask for å få billett.

For hele kulturhusamfiet er utsolgt, og galleribillettene rives unna! Det betyr utsolgt hus og 430 i salen når teppet går opp søndag kveld.

Kristian Ytterhus og Jannicke Tilset er blant de som skal opptre med en scene fra filmen «Camilla og tyven».

– Det blir litt spennende når jeg og Kristian skal synge sammen på scenen for første gang, fortalte Jannicke da OPP var innom en øving tidligere i vinter.

Lengst fram og med elegant hatt på hodet danser Kristoffer Skogtrø Steffensen. Det gjør han med et smil om munnen der han svinger seg sammen med Ronja Røe og Hedda Kvål. De to er til vanlig med i dansetroppen Step4, og stiller mer enn villig opp på «Happy Teater».

Initiativet ble tatt sist høst av Inger Helen Olsen og Hege Mellem sammen med resten av staben som jobber med psykisk utviklingshemmede i Oppdal kommune.

– Det er spennende å være med på noe nytt, sier Hedda.

– Morsomt at vi kan bidra, supplerer Ronja.

– Det er kjempeartig å være med på dette, skyter Step4-medlem, Rannei inn.

– Deltagerne har selv plukket ut sangene vi skal framføre og danse til, forteller Inger Helen Olsen, som har med kollegene Wenche Kvål, Marit Øiamo Ekrann, samt Ann Magritt Moene på opplegget.

Olsen opplever at de som står på scenen for første gang har stor glede av det de er med på. Hun påpeker at denne gruppen aldri tidligere har fått være med på noe lignende og er overbevist om at både gleden og mestringsopplevelsen det gir å delta er verdifull.

– Det er nok flere som har drømt om en scene, men som aldri har hatt noen. Det får de nå oppleve når vi skal ha forestilling i kulturhuset, sier Olsen.

– Da er det litt artig å kunne bruke den fineste scenen vi har, skyter Mellem inn.

Olsen vil ikke røpe alt om det publikum skal få oppleve søndag kveld, men forteller at det blir flere ulike typer nummer og en variert forestilling.

– Dette er en glad gjeng som tar roller, sier hun og legger til at også elever fra Drivdalen skole, samt noen lokale artister skal delta.

Vi var innom øvingen tirsdag – les om de siste forberedelsene i dagens OPP!

Happy-Teater-MF

Kristian Ytterhus og Jannicke Tilset opptrer med en scene fra filmen «Camilla og tyven».

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert