LETEAKSJON: Politiet, Røde Kors og Norske Redningshunder leter nå etter en mann i 20-årene i Jøldalen. Foto: Arkiv

LETEAKSJON: Politiet, Røde Kors og Norske Redningshunder leter nå etter en mann i 20-årene i Jøldalen. Foto: Arkiv Foto: Karl Olav Mærk

Fant savnet mann i 20-årene i hytte nordvest for Gjevilvatnet:

Leteaksjon avsluttet

Politiet, Røde Kors og Norske Redningshunder iverksatte søndag kveld søk etter en savnet skiløper i Jøldalen. Mannen er nå funnet og aksjonen er avsluttet.

Den savnede skiløperen er nå funnet, melder Sør-Trøndelag politidistrikt på twitter rundt halv ti søndag kveld.

Mannen i 20-årene hadde gått seg vill, og tatt seg inn på en hytte nordvest for Gjevilvatnet. Politiet melder at mannen er sliten, men ellers i fin forfatning.

Leteaksjonen ble iverksatt etter en melding som kom rundt 18.30. Politiet, Røde Kors og Norske Redningshunder ble med ut på søket etter mannen som ikke kom tilbake til avtalt tid etter en skitur han la ut på tidligere i dag.

–Han dro alene ut på tur i formiddag, og skal ikke ha vært kledd for å gå noe særlig langt. Han hadde heller ikke med seg noe niste, og var ventet å være tilbake rundt klokken 16,
forteller operasjonsleder Trond Volden i Sør-Trøndelag politidistrikt til OPP.

Mannen bodde på Jøldalshytta, og har tilhørighet i Sør-Trøndelag.

–For øyeblikket er vi ute med to snøscooterpatruljer fra politiet, fem til sju patruljer fra Røde Kors samt lavinehunder fra Norske Redningshunder, sa Volden tidligere på kvelden da leteaksjonen pågikk.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert