Det har kommet nærmere 20 cm med snø på kunstgressbanen som har vært snøfri de siste fjorten dagene. Og det er meldt mer nordvest og snø fram til søndag formiddag.

Det har kommet nærmere 20 cm med snø på kunstgressbanen som har vært snøfri de siste fjorten dagene. Og det er meldt mer nordvest og snø fram til søndag formiddag. Foto: Per Roar Bekken

20 cm nysnø gir fotballtrøbbel:

Her er sesongstarten i fare

A-lagets sesongstart og flere andre fotballkamper står i fare for å bli avlyst etter at vinteren har gjort et solid comeback i Oppdal.

Damelagets sesongstart endte med imponerende 10-0 mot Singsås hjemme fredag kveld da de første snøfillene falt. Fredag morgen var det nærmere 20 cm nysnø på kunstgressbanen som har vært brøytet og snøfri i tre uker allerede.

Nå står A-lagets sesongstart søndag mot Brekken i stor fare for å bli avlyst. Kampen starter 14.00 og ifølge yr.no skal snøværet fortsette helt fram til kampstart.

– Vi må se på om det lar seg gjøre å få brøytet banen. Men det skal snø helt til søndag morgen, og det kan bli store mengder. Vi får holde kontakt med både motstanderlag og dommer, og må nok bestemme oss lørdag for om det blir kamp, sier A-lagets trener Erik Botten til Radio E6.

Det er ikke bare A-laget som har hjemmekamp søndag. Også J19 i 1. divisjon har oppsatt kamp mot Flatås og G14 skal spille mot Brekken. Men alle kampene står nå i fare for å bli utsatt.

Så spørs det om banen er klar til mandag da J12 har hjemmekamp, og tirsdag da hele tre lag, G12, J11 og juniorlaget skal i ilden på hjemmebane.

SKADER OG SYKDOM

A-laget starter sesongen med tre hjemmekamper, og blir det ikke sesongstart mot Brekken er neste mulighet mot Byneset neste lørdag.

I fjor ble det nesten sluttspill om opprykk til 4. divisjon, i år sikter den nye treneren mot å sikre plassen.

– Vi sliter med at spillerne er spredd, halvparten er i byen, halvparten i Oppdal. Dessuten sliter mange med skader og sykdom, sier Botten om et A-lag som tapte 0-3 for Rennebu i treningskamp 2. påskedag.

Da var flere av fjorårets nøkkelspillere borte. Marius Røhjell, Christian Myrhaug og Haris Mesic bøttet inn mål i fjor. Røhjell er med også i år, mens Myrhaug har gått til Dombås og Mesic er langtidsskadet. Bakover har også midtstopper Kristian Pedersen signalisert at det blir mindre satsing på fotball.

Lyspunktet er comebacket til Ingebrigt Håker og mange juniorer som banker på A-lagsdøra.

 

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert