Oppdal videregående skole legges merke til i hele fylket for disse elevenes innsats.

Oppdal videregående skole legges merke til i hele fylket for disse elevenes innsats. Foto: Morgan Frelsøy

Hedret for resultater i idrett og skolefag:

OVS-elever i norgestoppen

30 OVS-elever ble torsdag takket for god innsats i mesterskap og medaljer fra NM i løpet av skoleåret.

I likhet med i fjor har flere av elevene ved Oppdal videregående skole hevdet seg i både nasjonale og internasjonale konkurranser også dette skoleåret. Torsdag ble de feiret med heder og kake.

Rektor Torkel Svorkmo-Lundberg samlet likegodt samtlige elever for å hedre innsatsen til elevene.

– Elevene ved Oppdal videregående skole fortsetter å markere seg positivt i ulike sammenhenger. Det gjør meg veldig stolt, og viser at det legges ned en stor arbeidsinnsats, både i og utenom skoletid av mange elever ved skolen, sier han.

Skolen har en rekke gode ambassadører, ikke bare i idretten, ifølge Svorkmo-Lundberg som først kaller fram de åtte som har deltatt i skolekonkurranser både nasjonalt og internasjonalt i realfag. I Abel-konkurransen har følgende elever fått diplom: Ingve Staverløkk, 1ID, Karl Erik Jøssund, 1ID, Lars Solberg, 3ST og Ingebrigt Killingberg, 2ST

I Fysikkolympiaden deltok Einar Mesloe, 3ST, Lill-Therese Ishoel, 3ST, mens Embla Falksete, 3ST, gikk videre til runde 2 i Biologiolympiaden.

Svorkmo-Lundberg viser til at skolen også har en rekke idrettsfagelever som virkelig har resultater å vise til i løpet av vinteren som har gått.

14 elever har tatt medaljer i curling-NM eller topp tre plasseringer i Norgescup, blant dem har Nina Aune, Malin Granmo-Øiamo, Enya Fagerhaug og Eirin Mesloe tatt gull.

Skolen har elever som også har markert seg i andre idretter. Blant dem Mats Ørstad, som kjøte inn til en tredjeplass i NM i shortcar.

Christoffer Skogtrø Steffensen kom hjem med deltagermedalje fra vinterlekene i Surnadal, og innsatsen til alpinisten Oskar Emil Wavold står det respekt av. Han konkurrerer nemlig også i vektløfting og gikk like godt hen og vant det nordiske mesterskapet på Island i 2016.

Innen idrett er imidlertid OVS mest kjent for elevenes meritter på ski. Der har OVS-elevene Markus Fossland, Mariel Kufaas, Anna Lotta Jogeva og Helena Søfteland alle gull fra nasjonale mesterskap!

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert