ML5

VISUELT: Marit Larsen og de fire bandmedlemmene hennes var ikke bare en fryd for øret, men også for øyet - det flotte lyset og de hvite antrekkene, samt Oppdalskirka som utgjorde en flott ramme. Foto: Kristi Hoel

ML7

VISUELT: Marit Larsen og de fire bandmedlemmene hennes var ikke bare en fryd for øret, men også for øyet - det flotte lyset og de hvite antrekkene, samt Oppdalskirka som utgjorde en flott ramme. Foto: Kristi Hoel

ML2

MULTIKUNSTNERE: Bandet dro frem mange ulike instrumenter hver i løpet av den drøye timen konserten varte.

ML4

MARIT: Marit Larsen og Maret på Vang kler hverandre utrolig godt. Foto: Kristi Hoel

ML6

BLOMSTER: Haftor Skjelstad og pilegrimsutvalget gav blomster og spekemat som takk til Marit Larsen og bandet etter konserten. Foto: Kristi Hoel

Flott konsert med Marit Larsen i Oppdalskirka:

Magiske Marit

Både nye og gamle låter ble servert for de rundt 150 oppmøtte under kveldens konsert med Marit Larsen i Oppdalskirka.

Allerede fra første sang skjønner man at dette kommer til å bli en nydelig og jordnær konsert. Marit Larsen og hennes tre bandmedlemmer trer ut på den lille scenen fremfor alterringen i Oppdal kirke, og fremfører en nydelig og sart a capella versjon av «Winter never lasts forever».

Under kveldens konsert byr Larsen på et repertoar bestående av nye sanger og gamle låter. Hun har tidligere uttalt at hun nå har gått over til å fremføre låtene sine med et mer akustisk preg. Og det er en stil både hun og Oppdalskirka kler kjempegodt – de tre bandmedlemmene og Marit kledd i hvitt, med hver sin gitar, det varme, røde scenelyset – til sammen blir det magisk.

–For en glede å se at dere trosset det gode været og kom hit, sier hun mellom sangene.
Ikke bare synger hun nye og gamle låter. De rundt 150 fremmøtte får også servert en coverversjon av Bruce Springsteens «Dancing in the dark», og Erik Byes «Vår beste dag». Sistnevnte forteller hun ble spesialbestilt fra noen av oppdalingene som tok hånd om bandet da de ankom Oppdal i morges.

–For en hyggelig velkomst vi fikk her i dag, vi har møtt så mange varme mennesker – og en av dere hintet om at dere gledde dere sånn til å høre noe av Erik Bye. Så da fikk vi gjøre et unntak. I dag er jo en veldig spesiell anledning, siden vi får spille her i Oppdalskirka. Så sånn sett passer det jo bra, sier Larsen.

Bandet hun har med seg, bestående av Tor Egil Kreken, Mari Kreken og Christer Slaaen, er multikunstnere hva gjelder instrumenter. De behersker hver sin kassegitar, men bytter også på å spille bass, banjo, munnspill og synth. Tor Egil Kreken styrer samtidig en basstromme med foten. Disse instrumentene gir den akustiske og jordnære countryfølelsen – som kler både Marit og Maret på Vang så fryktelig godt.

Dette er sangene de fremførte:
Winter never lasts forever
Running out of road
Morgan, I might
Dancing in the dark
No
Travelling alone
Under the surface
Shine on
Only a fool
Joni was right
Hidden heart
Fuel
Vår beste dag
If a song could get me you
Don’t save me
I don’t want to talk about it

Ekstranummer: When the morning comes

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert