John Vammervold og Hege Mellem får pris for Lady Dala pizzeria på Stølgjerdet i Åmotsdalen.

John Vammervold og Hege Mellem får pris for Lady Dala pizzeria på Stølgjerdet i Åmotsdalen. Foto: Per Roar Bekken, arkiv

Pizzeria kan vinne gründerpris:

Lady Dala i finalen

Med god hjelp av noen hundre oppdalinger er Lady Dala Pizzeria en av fem finalister som kan bli Årets landlige spire.

Det er magasinet Lev landlig og Landkreditt Bank som står bak kåringen der vinneren får 15.000 kroner, omtale i Lev landlig og finansiell rådgivning.

Redaksjonen i Lev landlig valgte ut 10 kandidater og lot leserne på nettet avgjøre hvilke fem som skulle til finalen. Lady Dala lå høyt oppe hele tiden og nå er det klart at pizzeriaen innerst i Åmotsdalen er en av de fem finalistene.

De fire andre er Dåpstradisjon-Sysselgården, Galleri Uvær og Bettys tesalong, Trasti & Trine og Ingrid K Keramikk.

En egen jury skal avgjøre hvem som går til topps, og reportasjen om vinneren blir publisert i Lev Landlig senere i høst.

John Vammervold og Hege Mellem står bak Lady Dala Pizzeria, og de to ble meldt på til konkurransen av datteren Eira.

Paret serverer steinovnsbakt pizza fra ovnen John selv har murt opp i baksthuset innerst i Åmotsdalen, der John også synger og ektefellen forteller historier fra gården.

Duoen arrangerer også konserter, nå i juni med John Pål Inderberg og Henning Sommerro som gjentok suksesskonserten fra i fjor. Tidligere har Erlend Ropstad hatt konsert i låven på Støljære.

– Vi er utrolig takknemlig og glad for alle som har stemt på oss som årets gründerspire i Lev Landlig, skrev de to på Lady Dalas facebookside rett før avstemningen var over.

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert