Vel 11500 besøkende var innom årets Rennebumartnaen i 2016.

Vel 11500 besøkende var innom årets Rennebumartnaen i 2016. Foto: Per Ole Aalberg

Åpner i dag:

Venter 12.000 besøkende

For Kenneth Teigen er det hans 20.år som martnassjef, nå er alt klart for åpningen av årets Rennebumartna.

– Alt begynner å bli på stell nå, forteller Kenneth Teigen til Radio E6 fredag morgen. Kl.11.00 åpner den 32. I rekken av Rennebumartnaer, og Teigen har vært delaktig i de aller fleste av dem. På den tiden har han sett en stor utvikling av martnaen, og da kanskje spesielt på utstillersiden.

–Design står vi sterkere nå, forteller han. I dag er det 150 utstillere som står klare, 40 av utstillerne har ikke vært med tidligere.

–Det er viktig å fornye seg og få tak i nye utstillere, sier Teigen. Og mener at selv om det kan være lett å havne i samme spor år etter år har martnaen hvert år et nytt tema.

–Temaene driver oss videre og gir oss nye ideer, sier han. Årets tema er SMAK, noe som innebærer at de blant annet satser ekstra på design og interiør. Oppdaling Sophie Elnan Flatvl har hatt regien i å sette opp en design- og interiørutstilling.

30 lag og foreninger fra hele distriktet står på for Martnan.

– Jeg føler dugnadsånden står sterkt. Det er snakk om at den går ned, men for meg har det aldri vært noe problem, sier han fornøyd. Over 1000 personer er involvert i dugnadsinnsatsen i år.

Gjennom helga håper Teigen på minst 12.000 besøkende.

–Værmeldingene er gode, og vi har et kjempekonsept, sier Teigen og oppfordrer alle til å ta turen.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert