alf lånke_HM

Alf Lånke steker burgere for "Oppdal smak av fjell", til høyre ordfører Kirsti Welander. Foto: Hanne Munkvold

sprø_HM

Gina Schønheyder og Marthe S. Øiamo står for Bakeriet Sprø Foto: Hanne Munkvold

Kirsti Welander_HM

Ordfører Kirsti Welander er med å steker pølser Foto: Hanne Munkvold

Frode og josætra_HM

Arne Vidar Myhre, Inger Hanne Myran og Frode Haarstad er travelt opptatt med å selge for "Oppdal Smak av Fjell". Foto: Hanne Munkvold

Populært på Trøndersk matfestival:

Gikk tom for varer

"Oppdal Smak av Fjell" har siste dagen på stand på matfestival i Trondheim i dag, da behøvdes det påfyll av varer.

Torsdag startet Trøndersk Matfestival i Trondheim, hvor flere Oppdalinger står på stand for å promotere Oppdal.

–  Seks utstillere fra Oppdal og Rennebu står på stand for å vise mat og drikke, samt matopplevelser fra regionen gjennom nettverket Oppdal – smak av fjell, forteller markedsansvarlig Kristine Rise i Oi! Trøndersk Mat og Drikke til OPP tidligere i år.

Hanne Munkvold rapporterer fra festivalen om  godt besøk og gode tilbakemedldinger.

– Vi gikk tom for varer, så måtte få flere fraktet hit i gårkveld, forteller Munkvold fra Oppdal Smak og Behag. I dag er forventet å være den største dagen på festivalen.

Også ordfører Kirsti Welander er med og står på stand i år.

Deltagelsen fra Oppdal og Rennebu koordineres av Nasjonalparken Næringshage, og disse deltar i år:

Oppdal smak og behag, Oppdal spekemat, Trollheim Nerskogen, Bakeriet Sprø, Jo-Sætra produkter og Rodebak Farmhouse brewery (bryggerifestivalen).

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
>

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert