Wenaasgruppen legger ut 30 leiligheter i Vangslia Fjelltun.

Wenaasgruppen legger ut 30 leiligheter i Vangslia Fjelltun. Foto: Per Roar Bekken, arkiv

Wenaas faser ut 30 leiligheter i indrefileten:

Selger Vangslia Fjelltun

Wenaasgruppen kvitter seg med nok et overnattingssted i Oppdal og legger ut de 30 utleieleilighetene i Vangslia Fjelltun for salg.

– Det er positivt for Oppdal at leilighetene seksjoneres ut og selges. Det vil føre til at leilighetene blir mer brukt, og vi får mer liv og røre gjennom større deler av året, sier megler Per Hårstad i Heimdal eiendomsmegling som har fått salgsoppdraget til OPP.

Vangslia Fjelltun er nærmeste nabo til heisene i Vangslia, og består av 30 leiligheter på knapt 50 kvadratmeter hver med inntil syv sengeplasser,  og var en del av Oppdal Booking som Wenaasgruppen kjøpte av Johan Fr. Schønheyder i 2011.

De siste årene har Johnny Johansen og Vangslia Drift hatt en avtale med Wenaasgruppen om å leie ut anlegget.

Hver leilighet er møblert og har kjøkken med utstyr. Hårstad forteller at det elektriske anlegget er blitt oppgradert med nye sikringsskap. I tillegg er sprinkleranlegget modernisert og utvidet.

En av leilighetene er pusset opp for å brukes til visning når salget starter under Fjell- og Fårikålfestivalen neste helg.

– Vi har gjort dette for å vise hvilke muligheter som fins. Hver leilighet selges imidlertid slik den står, og alle kan tas i bruk med en gang. Prisen ligger på 1.3-1,450 per enhet, sier Hårstad.

Den samlede salgsverdien for Vangslia Fjelltun kan etter det OPP har grunn til å tro dermed anslås til rundt 40 millioner kroner.

Megleren sier etterspørselen etter fritidsleiligheter er stor i Oppdal. Allerede nå merker han pågangen i Vangslia.

–  Vi har hatt elleve henvendelser på leilighetene i fjelltunet, og vi regner med flere etter hvert som prosjektet blir kjent. Det er et press på slike skiheisnære leiligheter i Oppdal. Herfra er det bare å spenne på seg skiene og kjøre rett ut i bakken, sier Hårstad.

Et steinkast unna, i en trekant i skogbandet på  oversiden mot Håkerekspressen, kommer Vangslia Fjellandsby der Lars Wenaas og investor Ola Mæle har gått sammen om å utvikle 79 tomter som kan få opp mot 160 enheter. Også dette arealet er i Hårstads portefølje.

– Blir ikke salget av fjelltunet en konkurrent til fjellandsbyen?

–  Nei, for i fjellandsbyen selger vi tomter. Det er et helt annet prosjekt som retter seg mot en annen kundegruppe. Vi tror de to prosjektene utfyller hverandre mer enn de konkurrerer, sier Hårstad.

Og i følge megleren har potensielle kunder allerede meldt seg.

– Tomtene i Vangslia fjellandsby ble annonsert først i dag, men jeg har allerede åtte reservasjoner, sier Hårstad, som er optimistisk med tanke på å få fortgang på salget.

– Det er ikke mange slike områder igjen i Oppdal. I Vangslia er det flott utsikt og gode solforhold, jeg tror det blir en god del salg fremover.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert