tellus1

Vokalist Rob Lundgren og resten av bandet koste seg på scenen

tellus7

Da Rob Lundgren kom løpende ut på scenen, var det klart at om det er 11 eller om det er 100 i salen; så gjør det ingenting. Gutta leverer.

tellus5

Litt glissent i rekkene i Oppdal Kulturhus denne kvelden, men bandet spilte for de som var der.

tellus

Flott grafikk på scenen bak bandet.

tellus 3

Hans Volden sørget for fint lys til bandet, og lyden var det ingen mangler på heller.

Se oppdalingen Ivar Hagen Bøe med bandet på oppdalsbesøk:

Ble varmt tatt imot

Etter konserten fikk OPP tilsendt anmeldelse fra godt fornøyd publikummer.

Da bandet begynte å spille vel 45 minutter etter oppsatt tid, var det bare elleve personer som ventet i storsalen i Kulturhuset.

En av dem skrev en anmeldelse av konserten – det finner du nederst i saken.

Det la imidlertid ingen demper på bandets engasjement, og i løpet av kvelden klarte de også å få med seg det mannlige publikum i salen, hvorav tre var fra USA. To kom også til etter hvert, dermed var det 13 i salen denne kvelden.

– Jeg synes spillingen gikk veldig bra. Scena på Oppdal er veldig god å spille på og arrangøren gjør det lett for oss å trives, samt å gjøre en god jobb. Vi hadde noen ganske alvorlige synkroniseringsproblemer med storskjermen helt til vi slapp inn publikum, dette forskjøv rutiner som oppvarming for oss og det kan vi bare beklage at tok så lang tid, sier Ivar Hagen Bøe til OPP.

Han innrømmer at han hadde forventa større oppmøte. Fredag kom det 70 personer på konserten deres i Trondheim.

– Jeg mener jo vi har et veldig godt produkt som vi konstant får gode tilbakemeldinger på, men er også fullt klar over at det er nok et nisjeprodukt, sier han.

– Jeg er uansett veldig godt fornøyd med de som møtte opp, vi klarte å lage bra stemning sammen med det lille publikummet vi hadde og det er ganske kult!

Ivar Hagen Bøe har spilt i Tellus Requiem siden 2008, og sier han trives godt i bandet.

– Som bassist i TR er det lett å kose seg, spesielt når scena er såpass stor. Det er jo en rolle jeg i stor grad har tatt ansvaret for å ha utviklet selv. Her er det utfordringer i alt fra spilltekniske og scenemessig utfoldelse, planlegging av konserter med alt det bærer med seg og ikke minst et yrke hvor du må samarbeide med utrolig mange forskjellige typer mennesker.

OPP fikk tilsendt denne anmeldelsen fra Ola Haugen, som befant seg i publikum:

«Imponerende levert konsert til tross for skuffende oppmøte.

Til tross for hele ti publikummere sto det fire hardtarbeidende musikere på scena på lørdag som leverte ett fullt show, og måten de klarte å kommunisere med ett relativt lite responsivt publikum på kan ikke kalles annet enn profesjonelt. Etter eget utsagn kunne de like gjerne ha spilt på Wembley Stadium., og det både så ut og låt faktisk sånn.

Og når bandet i takknemlighet ovenfor de som faktisk hadde tatt bryet med å ta turen spanderer øl, CD-er og t-skjorter er det ikke bare profesjonelle, men også høyst joviale og trivelige folk. Når det ble en såpass intim setting tok de seg også god tid til å slå av en prat med alle publikummere etter konserten.

Tellus Requiem spiller episk, teknisk Metal på høyt nivå, og her finnes noe for enhver smak, også de som ikke har spesielt sansen for den hardere Rocken. Og med en Oppdalsfostret virtuos av en bassist som nok kommer til å bli ett like stort navn innen Metal-kretser som Ingebrigt Håker Flaten er i Jazz-miljøet, burde enhver som påberoper seg å ha musikkinteresse kjenne sin besøkelsestid hvis bandet skulle ha lyst til å komme på besøk igjen. Vi håper det.»

Under kan du se Ivar Hagen Bøe spille seks-strengers bass og gitarist Stig Nergård drar til med en flott gitarsolo.

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert