Foto: Morgan Frelsøy

Mener uvettig kjøring førte til ulykke med fem personer involvert i Drivdalen:

Beslagla ett førerkort etter ulykka

E6 i Drivdalen var stengt i nærmere to timer etter trafikkulykken på E6 der to personer ble skadd og en av sjåførene fikk førerkortet beslaglagt.

– Vi mottok melding om ulykken klokka 17.40, opplyser operasjonsleder ved Sør Trøndelag politidistrikt, Arnt-Harald Aaslund.

Han utdyper at meldingen til å begynne med gikk ut på at det var to biler involvert. Dette ble imidlertid oppdatert kort tid etter til at det var ytterligere en bil involvert i kollisjonen, som altså skjedde på E6 like nord for avkjørselen til Engan.

– En bil som har kjørt nordover har forstyrret motgående trafikk med litt uvettig kjøring. Det har ført til at en motgående bil har kommet litt ut på veiskuldra hvor det var noe slaps. Vedkommende mistet kontrollen og krasjet med motgående bil. I tillegg var en tredje bil til involvert i ulykken, sier Aaslund.

– To biler har store materielle skader. Alle er våkne, E6 blir stengt inntil videre, skrev politiet på Twitter.

Ambulansepersonell på stedet kunne etter en stund konstatere at to personer hadde fått det politiet karakteriserer som lettere skader.

Etter hva OPP kunne bedømme på åstedet var veien ikke spesielt glatt. Det lå imidlertid et tynt dekke med snø og is i vegbanen, som var saltet.

På spørsmål fra OPP om hvor de involverte hører hjemme, forteller Aaslund at to er fra Løkken, to fra Trondheim og en fra Bergen.

– Det var også en utenlandsk borger involvert, som vi ikke har noen nasjonalitet på ennå, sier operasjonslederen som legger til at en av førerne har fått førerkortet beslaglagt, på grunn av vitneobservasjoner av uvettig kjøring.

Foruten en personbil og en mindre varebil, som sto praktisk talt i hverandre og hadde fått hard medfart i sammenstøtet, sto en mindre personbil midt i vegbanen med skader i fronten, da OPP ankom stedet.

Klokka 18.45 begynte bergingsmannskaper å fjerne den sistnevnte bilen fra ulykkesstedet hvor arbeidet fortsatte helt fram til nærmere klokka 19,30, da E6 åpnet.

 

kart1

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert