Slik blir den nye idrettshallen i Oppdal på 2766 kvadratmeter til 100 millioner kroner.

Slik blir den nye idrettshallen i Oppdal på 2766 kvadratmeter til 100 millioner kroner. Foto: Hus arkitekter AS

Vedtak i Hovedutvalg for utdanning i Trøndelag:

Grønt lys for idrettshall

Hovedutvalg for utdanning i Trøndelag går inn for å bygge ny idrettshall i Oppdal til 100 millioner kroner.

–  Ny idrettshall i Oppdal vil bli et kjempeløft for både unge og voksne i bygda, skriver fylkestingsrepresentant og oppdaling Kristian Torve (Ap) i en kommentar til OPP.

Hovedutvalg for utdanning i nye Trøndelag har i dag vært samlet i møte på Steinkjer, der innstillingen om idrettshallen ble vedtatt. Det endelige vedtaket blir gjort i fylkestinget 14. desember.

–  Det skal forbause meg om det blir endringer frem til fylkestinget der det endelig vedtas, mener Torve, som selv er på Steinkjer i dag som medlem i hovedutvalg for næring.

Idrettshallen har en prislapp på 100 millioner kroner og byggingen vil trolig starte til våren. Av dette har Oppdal kommune takket ja til å bidra med 20 millioner kroner. Rektor Torkil Svorkmo-Lundberg ved Oppdal videregående skole har overfor OPP tidligere antydet at hallen vil stå ferdig til skolestart 2019.

Torve peker på at elever i Oppdal nå får fasiliteter de fortjener, men i tillegg vil den nye hallflaten gi muligheter for større idretts- og kulturarrangement. Ap-politikeren gir honnør både til ordfører og OVS-rektor for at prosjektet nå ser ut til å bli realisert.

–  Hallen ville ikke blitt realisert så raskt uten innsatsen fra ordfører Kristi Welander og rektor Torkild Svorkmo-Lundberg, mener Torve.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert