Foto: Morgan Frelsøy

Sier «Adjø Montebello» med tre forestillinger i Oppdal:

Karpe Diem er tilbake

I påska begeistret de et fullsatt kulturhus – torsdag er Karpe Diem tilbake i Oppdal.

Konserten i Oppdal 12. april ble utsolgt på fire timer, og torsdag kan fansen få en reprise i kinosalen når det er Norgespremiere på kinofilmen «Adjø Montebello».

Oppdal var ett av de siste stedene Karpe Diem besøkte før parademarsjen i Oslo Spektrum i april 2017 der bandet spilte tre utsolgte konserter.

Den ble filmet, og filmen vises kun tre ganger på kino.

–  Dette er rett og slett helt magisk og et must for alle som har et forhold til Karpe Diem, og det er mange, sier kinosjef Morten Haagensen i en pressemelding.

Utgangspunktet for filmen er de tre fullsolgte konsertene i Oslo Spektrum og hele suksessalbumet «Heisan Montebello» . Publikum får høre alle låtene fra albumet, samt flere nye låter, i løpet av filmen.

– Dette er en blanding av fiksjonsfilm og konsert, og er noe helt enestående unikt. Jeg har fått sett de første 25 minuttene av filmen og det ga frysninger på ryggen, forteller Haagensen.

Detter er også en strålende mulighet for en Karpe Diem-opplevelse for de som er under 18 år. Konserten i påska hadde 18-årsgrense. «Adjø Montebello» har fått 12-års aldersgrense.

– Jeg vet det finnes mange Karpe Diem-fans i Oppdal og hele distriktet, så jeg håper og tror publikum kjenner sin besøkelsestid. Vi er vant til at en film går i opptil to uker på kino. Dette skjer ikke denne gangen. Vi har kun tre visninger så er det slutt.

Filmen lanseres over hele Norge 7. – 10. desember og dette er eneste mulighet til å se den på kino. I Oppdal vises filmen 7, 8. og 10. desember.
 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert