Ap-ordfører Kirsti Welander lot ikke Sps Ola Husa Risan få plassere noen grønn Sp-hatt på hodet da de to møttes på valgkampstand i fjor høst.

Ap-ordfører Kirsti Welander lot ikke Sps Ola Husa Risan få plassere noen grønn Sp-hatt på hodet da de to møttes på valgkampstand i fjor høst. Foto: Per Roar Bekken

Ordfører støtter Sp-forslag om utredning:

Putter på parkeringspenger

Ordfører Kirsti Welander kommer Senterpartiet i møte og vil sette av 250.000 kroner for å utrede bygging av et parkeringsanlegg i Oppdal sentrum.

Det er svaret Senterpartiet får i kommunestyret torsdag på sin interpellasjon der de krever en utredning av parkeringsforholdene i sentrum.

OPP omtalte Sp-utspillet i papiravisa torsdag, og da gikk ordfører Welander langt i å støtte Senterpartiets ønske.  Nå bekreftes dette i svaret kommunestyret får på interpellasjonen til møtet torsdag.

Kommunestyret har tidligere vedtatt å gjøre en parkeringsutredning, men i ettertid valgte politikerne istedet å lage en mulighetsstudie for hele Oppdal sentrum der parkering skulle være ett av temaene som skulle utredes. Politikerne satte av 250.000 kroner til mulighetsstudiet, som selskapet Rejlers skulle utføre. Rejlers varslet imidlertid overfor OPP i fjor sommer at parkering neppe ville bli en del av studiet.

Nå har Rejlers trukket seg fra arbeidet, og ordfører Welander varsler i sitt svar til Senterpartiet at hun vil støtte å bruke de avsatte pengene på en parkeringsutredning i stedet.

Både Welander og Senterpartiets Arne Braut vil utrede et parkeringsanlegg i sentrum, og dette vil bli en del av den planlagte utredningen, lover Welander i sitt svar som legges fram på onsdag.

Braut har i OPP foreslått å utrede et parkeringsanlegg som et spleiselag mellom næringsliv og kommune, og Welander er ikke uenig i en slik løsning, som Skaun kommune har realisert og OPP har omtalt.

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert