PÅ OPPTUR: Darling West består av ekteparet Mari og Tor Egil Kreken og Kjetil Steensnæs.

PÅ OPPTUR: Darling West består av ekteparet Mari og Tor Egil Kreken og Kjetil Steensnæs. Foto: Pressebilde

I kveld spiller de på Lindmo på NRK:

Disse kommer til Oppdal

Slapp nylig ny plate, kommer til Oppdal i sommer. – Vi har skutt gullfuglen, sier arrangøren.

Det dreier seg om bandet Darling West, og de som har booket dem er pilegrimsutvalget i Oppdal.

I fjor var det Marit Larsen som besøkte Oppdalskirka under pilegrimsdagene, i år er det altså Darling West, og de kommer til Oppdal fredag 13. juli.

Det er Einar Lian-Bjørgum i pilegrimsutvalget veldig fornøyd med. Han er selv musiker i bandet Sol i Skuggeskog, og dypt imponert over bandet de nå har booket.

– Vi følger vi har skutt en liten gullfugl i år igjen, sier han til Radio E6.

Bandet Darling West har fått god mottagelse på alle tre platene de har gitt ut. De har alle tre lang erfaring fra konserter med andre artister som Odd Nordstoga og Bjørn Eidsvåg.

– Mari og Tor Egil Kreken var også med Marit Larsen da hun var i Oppdal i fjor, og spesielt Mari imponerte mange med sin vakre stemme, sier Lian-Bjørgum.

Darling West er mye spilt på radio, og om folk ikke kan plassere dem på kartet på utseendet, så er i alle fall musikken deres blitt allemannseie.

Siden slippet av Darling Wests andreplate «Vinyl and a Heartache», har bandets karriere vært på en konstant opptur. Albumet fikk Spellemannprisen, de ble listet på Norges største radiokanaler, og har blitt strømmet over tre millioner ganger i Spotify, i tillegg til å dukket opp på Top 100 Country-listene i USA. De har spilt konserter rundt i hele verden – de åpnet Øyafestivalen og spilte på de amerikanske bransjefestivalene SXSW i Austin og AmericanaFest i Nashville. Videre turnerte de med Sam Outlaw og spilte support for Lucinda Williams.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert