Oppdal smak av fjell (f.v), Arne Vidar Myhre (Jo-sætra), Jon Erik og Gina Schønheyder, (Bakeriet Sprø), Inger Hanne Myran (Jo-sætra), Ketil Jacobsen (bak), Paul Joar Håker (Oppdal spekemat), Anita S. Bjerkaas (Bjørkåsen), Siv Remetun Lånke (Trollheim) og Linda Mai Helmsersen Weiseth (Bortistu Gjestegard) er med i Oppdal smak av fjell sammen med Styrsvollen gard og Megarden Limousin som ikke var til stede da bildet ble tatt.

Oppdal smak av fjell (f.v), Arne Vidar Myhre (Jo-sætra), Jon Erik og Gina Schønheyder, (Bakeriet Sprø), Inger Hanne Myran (Jo-sætra), Ketil Jacobsen (bak), Paul Joar Håker (Oppdal spekemat), Anita S. Bjerkaas (Bjørkåsen), Siv Remetun Lånke (Trollheim) og Linda Mai Helmsersen Weiseth (Bortistu Gjestegard) er med i Oppdal smak av fjell sammen med Styrsvollen gard og Megarden Limousin som ikke var til stede da bildet ble tatt. Foto: Oppdal smak av fjell

Oppdal smak av fjell kapret fotograf til ny stilling:

Skal lede matsatsing

Ketil Jakobsen skal være med på å bygge opp Oppdal smak av fjell til landet mest attraktive merkevare innen lokalmat.

– Jeg ser frem til å lede prosjektet, sier Ketil Jacobsen til OPP.

Samvirkeforetaket Oppdal smak av fjell ble etablert for ett år siden og består av ni lokalmat-aktører.

Gjennom et treårig prosjekt skal foretaket, som OPP skrev i forrige uke, bruke 1,5 millioner kroner for å sette Oppdal på matkartet.

Målsetningen til Oppdal smak av fjell er å bli «Norges mest attraktive merkevare innen lokalmat», heter det i søknaden, der det ikke skorter på vekstambisjonene.

«Målet er en betydelig vekst i omsetning, arbeidsplasser og lokal verdiskaping for alle deltagerne i nettverket. Tilgangen på råvarer og produkter i regionen er god, så vekstambisjonene må realiseres gjennom bygging av en tydelig og attraktiv merkevare og økt synlighet i markedet».

Den økonomiske rammen for prosjektet er på 1,5 millioner kroner, der det forutsettes bidrag fra Visit Oppdal, AGA-fondet og kommuner på 300 000 kroner. Egeninnsatsen er anslått til 624 000 kroner. Søknaden til Oppdal kommune er på 200 000 kroner. Rådmannen vendte tommelen ned, men formannskapet sa ja, og saken kommer på kommunetyrets bord torsdag.

– Vår oppgave er å være litt fødselshjelpere for dette prosektet, sa  ordfører Kristi Welander (Ap) til OPP sist uke.

Ketil Jacobsen skal lede prosjektet. Han har næringsmiddelfaglig bakgrunn, men har de siste 20 årene jobbet som profesjonell fotograf.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
>
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert