Annebjørg Volden, Else Gerd Fagerhaug og Dordi Hoel Refseth på Cicelia gleder seg til jubileum.

Annebjørg Volden, Else Gerd Fagerhaug og Dordi Hoel Refseth på Cicelia gleder seg til jubileum.

Dobbelt jubileum på Torgsentret:

Fest fra morgen til kveld

Samtidig som Spisbar markerer sitt 10-årsjubileum, har livstilsbutikken Cicelia tenkt å være med på festen etter å holdt det gående i 20 år i Torgsentret.

Det blir feiring når Spisbar feirer 10 års jubileum i helga, og Cicelia markerer 20 år i bygda.

Klær, interiørartikler og møbler inngår i vareutvalget i butikken som eies av Dordi Hoel Refseth. Foruten butikken i Oppdal har hun også nettbutikk samt butikk på Melhus og i Trondheim, som til sammen omsatte for drøye 14 millioner kroner i 2016.

Hoel Refset forteller at hun med jevne mellomrom reiser til Italia der hun samarbeider med klesfabrikker som syr hennes eget varemerke.

– Disse klærne selger vi i butikkene våre i tillegg til at jeg også reiser og selger dem til andre butikker rundt om i landet.

Om å ha drevet butikk i fjellbygda i 20 år, sier hun dette:

– Det har egentlig vært ganske jevnt i alle disse årene. For å stoppe handelslekkasjen har vi bestrebet oss på å ha det samme vareutvalget i Oppdal som vi har i butikken vår i byen. Vi har mange faste lokale kunder og ser i turistsesongen at turistene legger igjen penger i Oppdal.

Hun understreker at hun setter stor pris på medarbeiderne sine. Else Gerd Fagerhaug  har vært med samtlige 20 år, mens Annebjørg Volden har arbeidet i butikken i 11 år.

– Det tyder på at det ikke bare er kundene som trives hos oss.

I OPP forrige uke fortalte Vegard Øverhaug om det andre jubileet på Torgsentret.

18. mars i 2008 åpnet de dørene til stedet som fikk navnet «Spisbar».

– Det var først bar og nattklubb; restauranten åpnet 1. mai, og den sommeren åpnet vi også uterestaurant, forteller Øverhaug. I 2014 ble utestedet utvidet med en bar en etasje opp.

I løpet av 10 år har stedet blitt en populær lunsjrestaurant på dagtid/tidlig kveld og  en kombinert pub/klubbscene/diskotek senere utover kveldene og i helgene også natt, som i fjor rundet 10 millioner i omsetning, ifølge Øverhaug.

Og deler av festen er en gammel drøm som går i oppfyllelse for Øverhaug:

– Det blir det full underholdningspakke med storband og det hele, sier han og forteller at drømmen om å synge med et storband i ryggen da endelig skal gå i oppfyllelse.

PS: I tillegg til de to jubileene, har også butikken Zavanna på Torgsentret jubileum nå. Butikken, som har hett både Kurant og Catch tidligere, har vært 25 år (!) i Oppdal.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert