Ulykken skjedde på motorcrossbanen i Moen, noen kilometer nord for Oppdal sentrum.
Ulykken skjedde på motorcrossbanen i Moen, noen kilometer nord for Oppdal sentrum.

Motorsyklist kjørte ut under trening, tilskuer døde:

Ulykke på motorcrossbanen

Politiet er i full gang med etterforskningen for å finne årsaken til den tragiske dødsulykken på motocrossbanen i Oppdal søndag ettermiddag.

Ulykken skjedde ved 15-tiden, under motocrosstrening i Moen motorsportsanlegg noen kilometer nord for Oppdal sentrum.

– Ulykken skjedde da en av de som trente av en eller annen grunn mistet kontrollen på motorsykkelen, og støtte sammen med den unge personen utenfor løypa, sier operasjonsleder Stig Roger Olsen ved Trøndelag politidistrikt til OPP.

Nødetatene rykket raskt ut til ulykken, og da OPP kom til ulykkesstedet var allerede både politi og luftambulansen på ulykkestedet.

Politiet meldte på twitter klokken halv fire at tilskueren var omkommet.

– En tragisk ulykke, sier innsatsleder Geir Arne Sjøhagen om ulykken til OPP (Se video) og sier at involverte er ivaretatt av helsepersonell og kriseteam.

Ifølge Sjøhagen skal motorsyklisten være en voksen person som også er fysisk skadet og sendt til Orkdal sykehus. Han skal ikke ha alvorlige skader.

Flere personer skal ha vært vitne til ulykken som etterforskes for fullt.

– Åstedsundersøkelsene har startet med politipatruljen på stedet og med innsatsleder fra politet, det vil senere komme teknikere og åstedsgranskere fra politiet. I tillegg har vi rekvirert Statens vegvesens ulykkesgruppe. Selv om ikke ulykken skjedde på vei, vil kompetansen fra denne gruppen bli god å ha for å avdekke hendelsesforløpet, sier Olsen til OPP.

Politiet er i ferd med å varsle pårørende, og ønsker ikke å opplyse noe nærmere om den omkomnes alder, kjønn eller hjemsted.

Det er foreløpig uklart om tilskueren var alene på treningen eller sammen med andre.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments