karen

Elin og Karen Husa synes det er fristende å prøve seg på litt vassing i Kullsjøen.

bade

KALDT: Men visstnok varmere etterhvert.

Årets varmeste dag - og andre sommerdag på rad!

– Det er helt greit å vasse

Karen og Elin Husa testet badetemperaturen i Kullsjøen for OPP. Det tok en stund.

– Det er ganske kaldt, kommenterer Karen når hun vasser utover Kullsjøen. Den lille sentrumskulpen har noen få besøkende i dag, men trenger sørgelig en oppgradering. Den er likevel en bra plass å sparke igang badesesongen i Oppdal denne søndagen.

Sola skinner og vinden har stilnet nå på ettermiddagen. Cirka klokka 14 viser temperaturmåleren på Oppdalsbanken 22 grader. Offisielt var det 20,3 grader klokka 16.00 søndag, og dermed fikk vi den varmeste dagen hittil i år. Og den andre sommerdagen i mai etter at det var nøyaktig 20,0 grader lørdag.

Jentene vasser utover vannet, og snart virker det som at de synes det er litt varmere. Og de finner en stein som de kaster litt rundt på. Elin bøyer seg ned for å grave litt i bunnen, og reiser seg brått opp når hun blir kald i baken av vannet fordi hun har satt seg litt for mye på huk.

– Iiiik, sier hun og smiler.

I Oppdal sentrum er det lettkledde folk på uterestaurantene og på lekeplassen i sentrum, og mange har valgt å bruke søndagen til å ta seg en sykkeltur eller en spasertur i varmen.

Det er meldt enda høyere temperatur mandag og tirsdag, før den i følge meteorologen skal falle til 17 grader onsdag, og da er det meldt en del nedbør.

17. mai blir ingen strålende dag, bare 8 grader tilgodesees vi med på nasjonaldagen, og da skal sola holde seg borte, før vi får noen dager med rundt 16 grader inn i neste helg.

Se langtidsvarselet under bildet.

varmt

SOMMERTEMPERATUR: 22 grader viser displayet på Oppdalsbanken.

Skjermbilde 2018-05-13 kl. 14.41.57

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert