Øystein Dolmen er med på videoen.

Øystein Dolmen er med på videoen. Foto: Fra videoen «Trønder».Video: BERRE kommunikasjonsbyrå.

En bit Oppdal er også med:

Syng med på «Trønder»!

Her er den offisielle «Trønder-videoen» - laget for å smelte to trøndelagsfylker sammen.

Låta «Trønder» ferske musikkvideoen ble spilt av for første gang for fylkestingsrepresentantene under samlingen i Namsos onsdag kveld. Nå går sangen sin seiersgang på nettet – der kjente trøndere som Bjarne Brøndbo, Ulf Risnæs, Øystein Dolmen, Mona Grudt, Petter Northug og Idar Vollvik synger med på låten som er laget av Mads Bones og Kyrre Havdal.

Ingen oppdalinger bidrar så langt vi kan se, men jammen har det ikke blitt plass til noen sekunder fra vinterlige Oppdal i videoen du kan se her (krever facebook-innlogging).

– Dette har blitt en liten perle av en musikkvideo. Den er morsom, selvironisk og vakker. Jeg må innrømme at jeg ble rørt av alle de fine folkene og bildene fra alle krinker og kroker av Trøndelag som synger på den fengende melodien, sier fylkesordfører Tore O. Sandvik i en pressemelding. Han har fått sangen på hjernen.

Folk over hele Trøndelag har medvirket på musikkvideoen: et gospelkor i Rørvik, en Sorgenfri-selger i Trondheim, Nidarosdomens guttekor, studenter, barn, bønder og mange andre – og et parti er sunget på sørsamisk.

 

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert