Anders Hjerkinn Helgetun_MF

Anders Hjerkinn Helgetun skal skyte finalen i Feltskyting fredag. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: Morgan Frelsøy

Erlend Martinsen Hage

Erlend Martinsen Hage har levert våpenet inn til kontroll etter feil med avtrekk. Han fikk senere innvilget omskyting. Foto: Privat

Bjarne Heggvold og Eva Karin Tilset.

Bjarne Heggvold og Eva Karin Tilset skjøt 245 poeng i klassen Nybegynner voksen lørdag. Foto: Privat

LS.

Det sosiale er viktig under Landsskytterstevnet. Representanter fra Opdal og Midtbygden skytterlag følger konkurransen på storskjerm. Foto: Privat

Treffsikre skyttere fra Opdal og Midtbygden skytterlag:

To til finale i Feltskyting

Skytterne fra Opdal og Midtbygden skytterlag markerer seg med gode prestasjoner på Landskytterstevnet.

Landsskytterstevnet på Stjørdal er godt i gang og oppdalingene har levert flotte prestasjoner. Hittil har Opdal og Midtbygden fått to finalister i feltskyting.

–Odd Horvli i Veteran 73 år skjøt fullt med 30 treff. Han ligger foreløpig på en 36. plass, men har samme utgangspunkt som lederen, sier leder i Opdal og Midtbygden skytterlag, Arne Helgetun.

–I klasse Eldre junior har Anders Hjerkinn Helgetun lagt seg på en 15. plass med sine 28 treff. Han har gode sjanser til å skyte seg oppover i finalen, sier Helgetun.

Det var flere av oppdalingene som leverte gode prestasjoner, til tross for at de ikke kom videre til finale. Erlend Martinsen Hage, som konkurrerer i Eldre rekrutt, satte personlig rekord under baneskytingen lørdag med 248 poeng. Martinsen Hage måtte skyte to ganger etter feil med avtrekk.

Bjarne Heggvold og Eva Karin Tilset skjøt begge 245 av 250 poeng i klasse Nybegynner voksen. I denne klassen skytes det ikke finale.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert