Kristine Moen og datteren Bodil var med på premieren på Mamma Mia Here We Go Again. 2250 har sett filmen så langt.

Kristine Moen og datteren Bodil var med på premieren på Mamma Mia Here We Go Again. 2250 har sett filmen så langt. Foto: Morgan Frelsøy, arkiv

2250 har fått med seg Mamma Mia! Here We Go Again:

Topper besøkstallene i Oppdal

Mamma Mia! Here We Go Again trekker folk til kinoen i Oppdal som ligger an til å nå målet om 32 000 besøkende i år.

2250 kinogjester har så langt sett Mamma Mia-oppfølgeren.

– Det er veldig gøy å se at gode filmer trekker folk inn i kinosalene. De siste 30 dagene har det pr onsdag vært 4300 besøkende på kino i Oppdal. Dette er veldig sterkt, spesielt med tanke på godværet vi har hatt, sier kinosjef Morten Haagensen ved Oppdal kulturhus i en pressemelding.

Mamma Mia topper listene med 2250 besøk siden premieren 20. juli. I følge Haagensen er det årets mest sette film så langt.

Premierehelga ble det solgt 854 billetter til filmen, og første visning i storsalen var utsolgt med 372 gjester.

Den første Mamma Mia-filmen er den nest mest sette i Oppdal og trakk hele 3 503 til kinosalen, kun slått av Burning 2 som ble sett av 850 flere.

Også sommerens store familiefilm Hotell Transylvania 3 nærmer seg 800 besøk og Mission Impossible: Fallout har på bare 6 dager trukket 500 besøk på kino, ifølge Haagensen.
–  Tom Cruise kom som en virvelvind inn på kino i helga og med en kritikerrost film delvis innspilt i Norge har han virkelig slått an hos oss de siste dagene. Nå ser vi frem til et nye gode kinouker med sterke titler på kinoprogrammet.

Oppdal kino passerte 18.000 besøk onsdag og ligger godt an til å nå målet om 32.000 besøkende i løpet av 2018.
–  Det er lov å glise når vi har så mye besøk på tross av at det har vært godvær nærmest konstant siden 1.april. Vi vet også at høsten bringer med seg noen skikkelig sterke filmer i «Skjelvet» i slutten av august, «Månelyst i Flåklypa» i september og «Mordene i Kongo» i oktober for å nevne noen av filmene, sier Haagensen.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert