Vinterhage, Skifer_MF

Bjørn Ove Ansnes og kona, Mari, er glad for at den lange planleggingsperioden nå er over. Foto: MORGAN FRELSØY

Vinterhage 2, Skifer_MF

Mari Røhjell Ansnes har hatt hånd om innredning og dekor. Foto: MORGAN FRELSØY

Vinterhage 1, Skifer_MF

Noen arbeidstimer til, så er det meste klart til å ta imot gjestene. Foto: MORGAN FRELSØY

Kjølig ute - varmt inne:

Åpner vinterhagen på Skifer

Mari Røhjell Ansnes legger siste hånd på verket i den nye uteserveringen på Quality Hotel Skifer.

Hun forteller til OPP at den offisielle åpningen av restauranten vil skje neste uke. De siste dagene har elektrikerne jobbet på spreng for å få opp lys og varme inne i uteserveringen, som skal ha inngang fra restauranten i Quality Hotel Skifer og inngang fra fortauet.

Det er snart to år siden OPP skrev om planene, som har utviklet seg siden den gang.

– Vi planla i utgangspunktet en uterestaurant, men med tanke på hvor vi er hen, så har vi nå endret planene til helårsservering, sa daglig leder Bjørn Ove Ansnes i selskapet Oppdal hotellinvest som eier Quality Hotel Skifer, i juni.

Ved nærmere øyensyn framkommer det at det er pergola på taket, og vinduer i tre høyder, der de to øverste er motoriserte og kan senkes eller heves etter behov, slik at hele veggen ut mot gamle E6 blir åpen. Også taket kan rulles til side på godværsdager.

De har valgt å beholde skiferen som allerede er lagt på det som i dag er fortau, og laget en konstruksjon som er festet til hotellveggen.

Det er Troll arkitekter som har tegnet løsningen, og Norheim Naturstein har fått oppdraget med å sette opp stål- og glassbygget som på avstand ser ut som en vinterhage.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert