hytte3

Foto: Heimdal Eiendomsmegling

adersøhytte5

Foto: Heimdal Eiendomsmegling

adserøhytte

Foto: Heimdal Eiendomsmegling

adserøhytte2

Foto: Heimdal Eiendomsmegling

adserøhytte3

Foto: Heimdal Eiendomsmegling

hytte3

Foto: Heimdal Eiendomsmegling

adserøhytte utskjæringer

Brødrene Bjørndalsæter skar ut i alt 15 søyler til hytta i Stølen. Foto: Heimdal Eiendomsmegling

Ble Røkke-nabo for 14,1 millioner:

Sjekk denne rekordhytta!

Eiendomsinvestor i Trondheim betalte 14,1 millioner for denne hytta i sommer - og kan kikke ned på Kjell Inge Røkkes hyttetun i Stølen.

Det er ny prisrekord i hytte-Oppdal og det er Rica Hell- og Hell Bil-gründeren Kjell Adserøs hytte i Stølen som er solgt for 14,1 millioner kroner viser oversikten over de siste eiendomsoverdragelser i Oppdal.

14,1 millioner er en million mer enn det oppdrettsgründer Helge Gåsø betalte for sin hytte i Stenan i 2016, som var den forrige rekorden for et hyttesalg i Oppdal. Gåsø kjøpte hytta av direktøren i Den danske bank Thomas Borgen.

Adserø selv døde i fjor sommer, og det er arvingene som nå selger hytta ved Røkke-tunet i Stølen til eiendomsinvestor Bernt Børre Rogstad fra Trondheim.

Hytta i Stølen er fra 1989, og er tegnet av Finn Sandmæl som ti år senere tegnet hytta til Kjell Inge Røkke som ligger rett nedenfor Adserø-hytta. Sandmæl var selv Adserøs hyttenabo i alle år fram til arkitekten solgte hytta til tidligere toppalpinist Odd Sørli i 2009.

Som i Røkke-hytta sto brødrene Bjørndalsæter for en rekke utskjæringer hos Adserø, blant annet 15 prektige søyler.

Adserø bygde ut hytta i 2008 med garasje og gjestehytte på det romslige tomta på 2,2 mål.

Det krevde imidlertid dispensasjon fra den da 21 år gamle reguleringsplanen i området, fordi det i den bare var tillatt med ei hytte på hver tomt. Imidlertid var det lov å sette opp småhus og stabbur for å skape tun i planen og politikerne i Oppdal ga Adserø tillatelse til å bygge ei gjestehytte på toppen av en garasje med et byggeareal på 177 kvadratmeter.

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert