tuva

SUPERPAR: Tuva Børgedotter Larsen spiller Lena, mens Philip Jalmelid spiller den døende dirigenten i Så som i Himmelen. Foto: Mats Bäcker

tuva1

– Jeg vet mange i Oppdal har dvd av denne filmen i hylla, sier Tuva Børgedotter Larsen til Radio E6. Malena Ernman spiller Gabriella, som synger Gabriellas sång. Den nye musikalstjernen Philip Jalmelid spiller dirigenten, som i filmen ble spilt av Michael Nyquist.Anders Ekberg spiller presten, og Christopher Wollter spiller Arne. (Fram til november fyller Björn Kjellmann rollen som Arne. Kjellmann er ikke på bildet) Foto: Mats Bäcker

Får prominente gjester på Oscarsteatern til før-visning:

Kongeparet ser Tuva i kveld

Premieren er først i morgen, men i dag har det svenske kongeparet tenkt å se Så som i Himmelen.

Tuva Børgedotter Larsen spiller «Lena» i musikalen, som altså er basert på den oscarnominerte filmen Så som i himmelen.  Torsdag er det premiere på den snart utsolgte musikalen som skal gå i vinter.

Tuva sa til OPP før helga at hun merker pågangen fra pressen nå i den senere tid, etter at journalister har sett de første visningene med publikum.

Nå blir det enda mer trykk, for det svenske kongeparet har meldt sin ankomst til generalprøven i dag, én dag før ur-premieren. Det sa Tuva først på NRK Trøndelag i dag tidlig.

– De hadde invitert seg selv, forteller Tuva til OPP.

Selv har hun fått en lei forkjølelse, og slitt med den de siste dagene.

– Det er ikke helt tipp-topp, men det skal gå greit, sier rennbyggen.

Musikalen er spunnet over samme lest som filmen, som i korte trekk handler om den verdensberømte dirigenten som får beskjed om at han har hjertetrøbbel, og forlater verdensscenen. Han flytter hjem til sin gamle hjembygd i nord- Sverige, der han etterhvert møter innbyggerne, som alle er engasjert i bygdens lille kor. Lena jobber på den lokale Ica, og etterhvert oppstår søt musikk mellom disse to.

– Mye av handlingen spinner rundt denne kjærlighetshistorien, fortalte Larsen til Radio E6 forrige uke.

Se Tuva i videoen under:

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert