BURSDAGSBARN: Aurora Skillingsås feirer bursdag med BlimE, her med Sigrid Dragset Lie og Maren Liabø synes det var skikkelig artig å danse i regnet.
BURSDAGSBARN: Aurora Skillingsås feirer bursdag med BlimE, her med Sigrid Dragset Lie og Maren Liabø synes det var skikkelig artig å danse i regnet.

400 elever på Aune barneskole danset med 380.000 andre:

Se Aune barneskoles Blime-dans

I øsende regnvær samlet elevene seg foran skolen og danset BlimE-dansen klokka 12. Det samme gjør 380.000 andre elever over hele landet.

Og her var det tydelig at elevene har plukket opp både sang og tekst, for når høyttaleren skurrer litt i den pøsende regnværet, synger ungene som du kan høre i videoen teksten så lett som bare det!

Ved Aune barneskole er det over 400 elever fra 1. klasse til 7. klasse, og de fleste deltar på BlimE-dansen denne dagen.

Øyvind Volden som står i bresjen for skolens dans.

– Vi ønsker fokus på vennskap og solidaritet, og alt som har med den sosiale biten, sier han, før både han og elevene fosvinner inn til undervisning igjen.

SE UNGENE DANSE PÅ FLYSTRIPA HER

BlimE er NRK Supers vennskapskampanje. Klokken 12.00 danser over 380 000 barn over hele landet BlimE-dansen. Senere på kvelden er det duket for show og live-sending fra bakgården på NRK med NRK Super-profil Siggen, Freddy Kalas, Adam Ezzari og flere.

BlimE jobber for at barn skal lære å inkludere hverandre, og vise hverandre respekt. Et av målene med kampanjen er at barna skal samhandle og bygge felles opplevelser. Derfor oppfordrer vi alle skoler og barnehager i hele landet til å sende inn video av deres BlimE-dans. Disse videoene blir lagt ut på NRK Supers nettsider, hvor barn og lærere kan finne sin skole på BlimE-kartet.

Årets låt er laget av Freddy Kalas og heter «BlimE».

– Det er det artigste jeg har vært med på, sier Sigrid Dragset Lie om å få danse samme dans og synge sammen med hele skolen. Hun er med venninnen Aurora Skillingsås som har bursdag i dag, også hun syntes det var ekstra artig å danse sammen med hele skolen akkurat denne dagen.

– Det er en veldig bra sang!

Se bildet under

Nederst i saken kan du se de eldste ungene i Oppdalsbarnehagene synge og danse.

0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer