Marte Skarsheim i aksjon for damelaget.

Marte Skarsheim i aksjon for damelaget.

Irritert på dommeravgjørelser:

Oppdal ble straffet i målfest

Damelaget til Oppdal kunne tatt over andreplassen på tabellen med seier borte mot Melhus. Slik gikk det ikke.

Bortekampen ble et målrikt drama der hjemmelaget utlignet Oppdals ledelse og satte inn seiersmålet helt på tampen.

– Vi hadde ikke dagen i går. Vi hadde overtaket og ledet, men det stoppet opp på slutten dessverre, sier kaptein Marte Skarsheim til OPP.

Det sto 2-2 ved pause, og Oppdal tok ledelsen og ledet 5-4 like før slutt. Da fikk hjemmelaget en straffe ingen av de 22 spillerne på banen skjønte noe av.

– Vi forsto ikke hva han dømte straffe for, sier Skarsheim som innrømmer at Oppdal ble litt for opptatt av dommeravgjørelser og mistet taket på kampen helt på slutten. Melhus utnyttet det og satte inn seiersmålet og vant 6-5. Oppdals mål ble scoret av Marta Hindseth Bjerkaas (2), Eli Skaslien (2) og Trine Vittring Karlsen.

Andrine Røhjell Odland måtte melde forfall i mål og Kristine Hokseng Øien steppet sporty inn som målvakt, hun var tidligere målfarlig utespiller i aldersbestemte klasser.

– Vi jobbet ikke så godt sammen som lag, men det positive er at vi scoret mange mål etter en måltørke der vi har to kamper uten scoringer. Det er da positivt, sier Skarsheim.

Dermed er det fortsatt tre poeng opp til Leik på 2. plass, og søndag skal Oppdals damelag ut i et viktig borteoppgjør mot Hitra.

Hjemmelaget ligger to poeng foran Oppdal og med seier kan Oppdal igjen melde seg på i opprykksdiskusjonen. Det er to lag som skal opp i 3. divisjon, og Oppdal har igjen fire kamper av sesongen.

– Vi har trua, sier Skarsheim som også søndag må klare seg uten sin faste keeper og nå jakter en erstatter i mål til søndagens viktige borteoppgjør.

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert