barnaksjon for TV

Fra venstre Aurora Skillingsås, Richo Petros Abraham, Sarah Selvåg, Ida Brandsbol, Elsa Leesik og Amanda Rose Krovoll. Ikke på bilde: Mali Marie Moen Foss. Foto: Privat

image4

drivdalen-skole

Foto: Drivdalen skole

spinningbilde-web

Det var full spinning til inntekt for TV-aksjonen på Oppdal treningssenter onsdag kveld. Foto: Privat

Vafler på torget, spinning på treningssenteret og grendakafé:

Oppdal i gang med TV-aksjonen

Oppdalinger er i full gang med å samle inn penger til årets TV-aksjon.

I dag ble det arrangert grendakafé på Drivdalen oppvekstsenter til inntekt for TV-aksjonen, med kaffesalg og amerikansk auksjon. Skolekoret og barnehagebarna underholdte med sang og dans for et tallrikt publikum i gymsalen på oppvekstsenteret. Lokalt næringsliv, lag og foreninger stilte opp med gevinster og etter aksjonen er 8378 kroner overført TV-aksjonen til inntekt for Kirkens Bymisjon.

Det er ikke de eneste som har tjuvstartet årets TV-aksjon. Onsdag kveld samlet Oppdal Treningssenter inn nesten 2000 kroner til TV-aksjonen etter en spinmaraton. Treningssenteret stilte med instruktør og sal, og deltageravgiften gikk direkte til TV-aksjonen og etterpå var det trekning av flotte premier.

– God stemning og imponerende innsats, fra deltagerne som syklet fra 18.00-20.00! Tusen takk til alle som bidro, treningssenteret og syklister. Pengene vil utgjøre en forskjell for noen som er utenfor, ikke har en jobb å gå til eller en seng å sove i, sier varaordfører Ingvill Dalseg som leder TV-aksjonen i Oppdal.

Også de yngste vil bidra. Onsdag ettermiddag sto noen 6.-klassinger ved trollet utenfor Domus og solgte vafler, saft, juice, kake og kjekser for å samle inn penger til TV-aksjonen. Jentene la også inn noen kroner selv og pengene skal leveres inn til aksjonen. Den første kunden de fikk var læreren deres, som tilfeldigvis kom forbi, og som kjøpte vafler!

Torsdag kveld fortsetter aksjonen, da kommer sangeren Børge Pedersen til Oppdal kirke der alle inntektene går til TV-aksjonen og Kirkens Bymisjon. Med på konserten er også oppdalsjenta Emilie Grøseth.

 

 

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert