Både konkurrentene og publikum sang med på refrenget, da Ida Hindseth Bjerkaas framførte vinnerlåten. Foto: Morgan Frelsøy

Hvem synes du sang best? Hør utdrag her!

Ida vant sangkonkurransen

Ida Hindseth Bjerkaas fikk flest stemmer og vant den uhøytidelige sangkonkurransen under «Aftersau-festen» på Oppdal Turisthotel lørdag kveld.

Tradisjonen tro bruker det å legges inn en «Oppdal goes country»-konkurranse i løpet av lørdagskveldens fest når Fjell- og Fårikålfestivalen går av stabelen første helg i oktober. Så også denne gangen der fire lokale unge sangstemmer stilte for å kappes om publikums gunst.

Mens både Ida Hindseth Bjerkaas og Martin Sesaker har gjort flere soloframføringer tidligere, stilte også to litt mer ukjente navn i den sammenheng. Nærmere bestemt Odd Erik Forbregd og Tove Havdal. De var imidlertid helt på nivå med de to førstnevnte, men det var altså opp til publikum å avgjøre hvem som skulle få reisegavekortet, som var førstepremien.

Mens Sesaker fikk færrest stemmer etterfulgt av Forbregd, sto Havdal og Hindseth Bjerkaas igjen da vinneren skulle gjøres kjent av kveldens kapellmester, Frode Haarstad. Etter å ha holdt et spent publikum på pinebenken  i nærmere et minutt, kunne han meddele at flest stemmer gikk til Ida Hindseth Bjerkaas, som til stor jubel fra publikum kom smilende opp på scenen for å synge «My Church» en gang til.

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert