Bilen som var på vei sørover havnet utenfor E6 ved Fagerhaug flyplass i denne ulykken.

Bilen som var på vei sørover havnet utenfor E6 ved Fagerhaug flyplass i denne ulykken. Foto: Randi Grete Kalseth Iversen

Har hindret mange alvorlige ulykker, hevder politiet:

Reddes av ryddearbeid

En mannlig bilist i 60-årene krasjet med et tre da han kjørte av E6 i Oppdal - politiet mener rydding av sidearealer langs E6 gjennom Oppdal har hindret mange alvorlige ulykker de siste årene.

Mannen i 60-årene ble kjørt til St. Olavs hospital etter utforkjøringen i går ettermiddag ved Krokann nord for Oppdal sentrum torsdag ettermiddag.

Vedkommende var alene i bilen på vei til Oppdal da han krysset motgående kjørefelt, kjørte ut av veien og krasjet med et tre. Mannen var  bevisst, men klaget over smerter i ryggen, forteller politibetjent Trine Solem ved politiet i Oppdal. Årsaken til ulykken er ukjent ettersom mannen ikke er avhørt ennå.

Solem mener vegvesenets rydding av sidearealene på E6 har hindret flere alvorlige ulykker, også torsdagens ulykke.

– Det er utrolig bra at vegvesenet har rensket opp i grøftene langs E6.  Vi har sett dette i flere ulykker, rydding av terrenget gjør at farten bremses mye før en treffer noe utenfor veien, sier Solem.

Som OPP skrev torsdag planlegger Statens vegvesen oppgradering av E6 mellom Ulsberg og Oppdal sentrum, med utretting av svinger og rydding av sidearealer på den 23 kilometer lange strekningen.

Et forprosjekt er ferdig i vinter, og det skal brukes 450 millioner kroner på opprustingen. Blant annet blir trolig Kløftbrua over Orkla byttet ut. Arbeidet er planlagt å starte i 2023, men kan bli framskjøvet hvis ny firefelts motorvei mellom E6 mellom Soknedal og Ulsberg blir fremskjøvet.

 

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert