Foto: Benth Owesen

Jobber for å få flere bussturister til Oppdal:

Luggumt møte for turoperatørene

Fellesskapet Luggumt har over flere år jobbet bevisst opp mot turoperatører i Midt-Norge for å få Oppdal inn som en del av opplevelsestilsbudet for deres kunder.

Tirsdag kveld kom flere busslaster fra Trondheimsområdet – fylte kinoen og deretter allsalen. De ble mottatt av Luggumts representanter som orienterte om Oppdal og Luggumt sine tilbud.

– De ble underholdt av Silje Marie Skaug Reitan på trompet, før de fikk god kveldsmat av lokal mat, og gode kaker til kaffen – alt laget og servert fra Luggumt sine bedrifter, forteller Jon Aalbu fra Småbruket og talsperson for Luggumt.

Gjestene fikk muligheten til å bli bedre kjent med Luggumt sine tilbud og de ti ulike bedriftene som representerer fellesskapet.

–  Turoperatøren Vega reiser, som hadde kveldens guida tur fra Trondheim, har allerede lagt inn Luggumt-bedriftene og Oppdal i flere tilbud for sesongen 2019, både dagsturer og lengre opphold, forteller Aalbu, og legger til:

–  Etter tilbakemeldingene å dømme ble dette en meget vellykket kveld for de besøkende, og bedriftene våre er fornøyd med satsingen på gruppemarkedet så langt, sier Aalbu.

Mer om saken i Radio E6, torsdag fra kl. 09.00!

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert