Innset skole

Innset skole Foto: Arkivfoto, Rennebu kommune

Ubudne gjester gjorde hærverk:

Innbrudd på Innset skole

I løpet av helga har ubudne gjester tatt seg inn og gjort omfattende hærverk på nedlagte Innset skole. Nå håper politiet på tips fra pubikum.

Rennebu kommune får det travelt med å reparerer skadene på Innset skole etter at ubudne gjester har tatt det inn i løpet av helga og knust både vinduer, dører og annet inventar. Selv om skolen er nedlagt og står tom til daglig, driver kommunen og klargjør bygget fordi det skal brukes av mannskaper fra Italia i forbindelse med Nato-øvelsen, ifølge Finn Skårsmoen, avsnittsleder politiet i Oppdal.

– Det som er heldig var vannet var avstengt, sier Skårsmoen som kan fortelle at den eller de som har brutt seg inn i helga har bedrevet hærverk og knust blant annet et toalett og en vaskeservant.

Det var midt på dagen, tirsdag, at politiet ble varslet om at det hadde vært ubudne gjester inne på Innset skole.

– Vaktmester var og sjekket skolen på fredag; da var alt slik det skulle både ute og inne på skolen, sier Skårsmoen, og tilføyer at det var midt på dagen tirsdag innbruddet ble oppdaget.

– Vi har vitneobservasjoner om at det sto lyst på klokka 19 mandag kveld. Det kan ha stått på siden i helga, sier Skårsmoen som er interessert i tips om noen kan ha sett bevegelser ved skolen i løpet av helga.

De ubudne gjesten har tatt seg inn ved å knuse vinduer i begge inngangsdørene. Det er også knust tre vinduer i selve bygningen fra utsiden, og inne er både veggpanel, elektrisk anlegg ødelagt.

– De har også tømt et pulverapparat, knust noen innvendige dører samt en glasskillevegg, sier Skårsmoen og karakteriserer dette som rent hærverk og rasering.

Politiet fortsetter etterforskningen i dag.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert