Daglig leder i Oppdal drosjesentral, Christian Jørgensen.

Daglig leder i Oppdal drosjesentral, Christian Jørgensen. Foto: ARKIVFOTO

Lager midlertidig holdeplass i forbindelse med DumDum-konserten:

Kort vei til taxi

Det blir ikke lange veien å gå til og fra taxiholdeplassen for den som har tenkt seg på konsert med Dumdum Boys i Oppdal kulturhus, fredag.

Når Dumdum Boys gjester bygda, fredag, har Trønder-Taxis talsmann i Oppdal, Christian Jørgensen, kommet til at de bør gjøre sitt for å møte publikums behov på best mulig måte. Det gjør de ved å opprette en holdeplass nær kulturhuset.

– Vi har vært i kontakt med kommunen og fått opprettet en holdeplass i Inge Krokanns veg rett utenfor Rådhuset som vi skal bruke fredagskvelden, forteller han til Radio E6.

Jørgensen sikter til området som ble brukt til busslomme for skolebussene fram til for kort tid siden i forbindelse med ombygging av krysset Inge Krokanns veg – Russervegen.

– Vi ønsker at de som vil ha transport til konserten forhåndsbestiller slik at vi får til å kjøre de fleste til konserten, sier Jørgensen.

Han understreker imidlertid at det ikke blir tatt imot bestilling på transport fra kulturhuset etter konserten, hvor det er ventet 1000 publikummere.

– Da står vi like ved Rådhuset, så vi oppfordrer publikum til å gå til den holdeplassen. Da kjører vi så fort som vi kan derifra.

– Har dere utvidet kapasiteten denne kvelden?

– Vi har samtlige av våre egne biler ute den kvelden, så vi håper at vi skal få dette til så godt som mulig. Siden det vil være mulighet til å oppholde seg på kulturhuset etter konserten tror jeg ikke alle drar derfra samtidig, så dette tror vi skal gå bra, sier Jørgensen.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert