Per Inge Maridal og Mohammed Khoshnau i Autotal står bak etableringen av Rent-A-Wreck i Oppdal.

Per Inge Maridal og Mohammed Khoshnau i Autotal står bak etableringen av Rent-A-Wreck i Oppdal. Foto: Morgan Frelsøy, arkiv

De har 15 kjøretøy stående klare:

Etablerer bilutleie i fjellbygda

Oppdal får nok et bilutleie-firma neste uke.

Det er utleie-kjeden Rent-A-Wreck som som nå blir representert i fjellbygda, som har ett bilutleie-firma fra før gjennom Avis.

Bak den nye etableringen står Per Inge Maridal og Mohammed Khoshnau som skal kombinere virksomheten med sin bilforretning Autotal AS. Service og reparasjoner skal skje på forretningens eget bilverksted, opplyser kjedeleder i Rent-A-Wreck, Tom Weum i en pressemelding.

I følge Weum er 15 biler klare på åpningsdagen førstkommende onsdag 5. desember, og antallet skal utvides i takt med etterspørselen.

– Det tilbys biler i de fleste kategorier som små og store personbiler, stasjonsvogner, kombibiler, minibusser, vare og flyttebiler, opplyser Weum.

Han forteller at Rent-A-Wreck er en internasjonal bilutleiekjede som ble etablert i USA for over 40 år siden.

– I 2017 feiret vi 25 år i Norge og er eneste kjede for utleie av brukte biler.

Av Rent-A-Wreck`s 150 kontorer er nå 31 i Norge og 12 i Sverige.

– Rent-A-Wreck`s konsept er å tilby et rimelig leiebilalternativ uten at dette på noen måte går ut over sikkerhet eller service. Alle biler gjennomgår den obligatoriske kjøretøykontrollen. Grundig klargjøring og sikkerhetssjekk utføres mellom hvert leieforhold som i gjennomsnitt varer i 7 dager, sier Weum i pressemeldingen.

Fra før er Avis bilutleie etablert i Oppdal, som drives av Johan Fr. Schønheyder i den gamle Postgården, der blant annet Nasjonalparken næringshage og turistkontoret holder til.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
>
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert