UNGE SKUESPILLERE: elever fra Kulturskolen har med seg fullt band når de viser forestillingen Jakten på Julestemningen søndag kveld.

UNGE SKUESPILLERE: elever fra Kulturskolen har med seg fullt band når de viser forestillingen Jakten på Julestemningen søndag kveld. Foto: Oppdal Kulturhus

Inviterer til forestilling etter julegrantenninga:

Jakter på julestemninga

I helga starter adventstida, og det markeres over hele bygda.

I Oppdal kulturhus er det julemarked i Galleriet, for den som har lyst til å utnytte tiden før julegrantenningen. Katten Findus og Gubben kommer på kino, før det er servering av gløgg og peppperkaker av Kulturhusets venner. Etter at ordfører Kirsti Welander har fått lys på juletreet, inviterer Kulturskolen til forestilling med elever fra teaterfag, og fullt band. I år er det billettsalg til denne forestillingen, som heter «Jakten på Julestemningen».

Gjennom musikk, teater, dans og sang blir publikum tatt med på en reise som handler om jul både i nåtid og fortid. Det hele rundes av med at selveste Julenissen i en rocka utgave entrer scenen, skriver Oppdal Kulturhus på sine hjemmesider.

På Fagerhaug er det julegrantenning som avrunder julemarkedet Hjertelig jul på Fagerhaug, og på Dovrehallen er det julegrantenning med enkel servering i Dovrehallen. På Oppdalsmuseet er det juleverksted for barn i Skjørstadstuggu, og åpning av utstillingen «Engler i blåtimen» før det går fakkeltog ned til Oppdal Kulturhus og julegrantenningen der.

På Lønset er det julegrantenning umiddelbart etter gudstjenesten, og grana tennes ved butikken. Her er det også koselig varmestue i ny-kaféen etter julegrantenninga.

 

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert