Jippi hadde rosa halsbånd på seg da hun forsvant.

Jippi hadde rosa halsbånd på seg da hun forsvant. Foto: Privat

Trekkhunden nektet å komme:

Jippi er sett på Fagerhaug

Alaskahuskyen Jippi lever men er fortsatt på frifot etter at hun stakk fra eieren sin ved Oppdalsporten torsdag kveld.

Trekkhunden, som bærer navnet, Jippi, ble observert i området ved Fagerhaug stasjon i dag, ifølge Tord Bretten, som bor på Fagerhaug.

– Men hun ville ikke komme. Siv Fagerhaug forsøkte å gå bort til henne; da sprang hun ned på jernbanesporet og fortsatte sørover, forteller Bretten, som ringte og varslet Bane Nor.

Det var i torsdag kveld Jippi stakk fra sin eier Sverre Nygård Rasmussen ved Oppdalsporten. Eieren etterlyste trekkhunden sin, men det var ikke kommet noen noen observasjonsmeldinger verken til eieren eller politiet i dag tidlig.

–Det har nok sammenheng med at det var mørkt da hu forsvant, så jeg håper på observasjoner i løpet av dagen, uttalte hundeeieren til OPP i dag tidlig.

– Buret hennes står ved Oppdalsporten, fortalte Nygård Rasmussen og la til at han valgte å plassere det der i håp om at tispa skulle gå på baksporet sitt og tilbake til stedet hvor hun stakk fra eieren.

Jippi har rosa halsbånd og er en alaskahusky med halvlang pels og er mellombrun i fargen. Tord Bretten forteller at hunden sist ble observert like nord for Krokann.

Ser du hunden, er eieren å treffe på 401 20 502.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert