camilla g

Camilla Grøseth Foto: NRK

camilla grøseth, agent, foto_NRK

Camilla i agentantrekk. Foto: NRK

ultimate agent_NRK

Deltakerne Foto: NRK

Faren tipset henne om NRKs nye storsatsing:

Camilla vil bli den ultimate agent

I beste sendetid på NRK skal Camilla Grøseth fra Oppdal og 15 andre deltakere kjempe om å bli Den ultimate agent.

Deltakerne i NRKs nye storsatsning, er plukket ut på bakgrunn av eventyrlyst og nysgjerrighet. Alder er ingen hindring, den yngste er 19 år og den eldste 74 år, ifølge NRK. Blant disse er altså 37 år gamle Camilla Grøseth fra Oppdal.

Hun forteller til OPP at det var faren, Bjørn Grøseth, som tipset henne om at NRK var på utkikk etter deltakere til realityserien som ble innspilt i oktober.

– Han sendte meg en melding om at dette måtte være noe for meg, sier Camilla til OPP.

Da hun kontaktet produksjonsselskapet kjente de henne igjen, for samme selskap produserte også Farmen der Grøseth var med i 2015.

– De husket meg og ville ha meg med i den nye TV-serien.

Hun forteller at innspillingene foregikk i oktober og legger til at opptakene og agentkampen har vært en opplevelse for livet. Hun har imidlertid skrevet under på at hun ikke kan snakke om selve utfallet av realityserien, men forteller at den ble innspilt i «spionenes by», Budapest.

Der er deltakerne inndelt i to lag som skal tilegne seg ferdigheter som brukes i planlegging og utføring av oppdrag fra «Agent Cloud».

– Lagene har fått navnene Team Buda og Team Pest, forteller Grøseth og utdyper at de konkurrerer mot hverandre. Taperlaget må hver uke sende tre av deltakerne i «Flukten». Taperen må reise hjem.

Grøseth sier hun har ekstremt konkurranseinstinkt:

–Jeg har aldri tapt i spionspillet «Cluedo», jeg har et ekstremt bra system der, sier tobarnsmoren som er mattelærer og regner med at det og logikk kommer godt med.

– Jeg går inn med alt, det er vinn eller forsvinn. Jeg går ikke for tredjeplass!, sier hun til NRK.

Martin Giæver er programleder i realityserien som består av 10 episoder og har sin første episode lørdag 12. januar. Giæver er kjent fra Sommeråpent, FBI, Dagsrevyen og har også vært innom realityverdenen som deltaker.

Les mer om Den ultimate agent her!

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert