Illustrasjonsfoto

Illustrasjonsfoto

Konflikt førte til ruteknusing, nevekamp og legebesøk:

Kvinner havnet i slåsskamp

To kvinner i 30 og 40-årene fra Oppdal havnet i basketak og nevekamp med hverandre natt til lørdag. Den ene måtte til legesjekk.

–  Det er tydeligvis en forhistorie og en pågående konflikt mellom de to, og i natt dro det seg til. Det førte til fysisk utagering, der den ene måtte til legesjekk med lettere skader, opplyser operasjonsleder Solfrid Lægdheim ved Trøndelag politidistrikt til OPP.

Det var klokka 03.00 natt til lørdag at politiet fikk melding om krangelen som hadde utartet seg.

–  Politiet var ønsket på stedet der det allerede var en ambulanse fra før. Men etter at den ene kvinnen hadde vært hos lege, fikk vi beskjed om å avbryte utrykningen. Partene skulle ordne opp selv, forteller Lægdheim.

Politiet gjorde dermed vendereis, men før de hadde parkert politibilen ble patruljen kontaktet på nytt, snudd og sendt tilbake til Oppdal.

–  Det viste seg at hendelsen ikke var over likevel. En av partene hadde oppsøkt den andre i vedkommendes hjem og det hadde blitt knust noen ruter på boligen, sier operasjonslederen.

Da politiet kom frem til stedet var skadevolderen borte.

–  Patruljen lette en stund etter personen, uten at det ble gjort funn. Og der står også saken, sier Lægdheim.

Hun opplyser at begge kvinnene er fra Oppdal og er i 30 og 40-årene. Politiet kjenner identiteten til begge.

– Oppdraget ble avsluttet ved 07.30-tiden i morges uten resultat, men vi får se hvilket etterspill den får. Ruteknusingen blir trolig anmeldt, men hva som skjer med trusler og voldsutøvelse er uvisst, sier Solfrid Lægdheim, som medgir at det er langt mer sjelden politiet kobles inn i slike hendelser mellom kvinner enn mellom menn.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert