Mirja Renander, Håkon Røsten og Paul Arne Nøstberg mottok priser som årets spillere og årets trener, mens G13 i bakgrunnen var årets lag.

Mirja Renander, Håkon Røsten og Paul Arne Nøstberg mottok priser som årets spillere og årets trener, mens G13 i bakgrunnen var årets lag. Foto: Per Roar Bekken

Hedret under stor fotballgalla:

Disse fikk Oppdals «gullball»

De delte ikke ut «Gullballen» som i Paris, men også i Oppdal var det fotballgalla og prisutdelinger mandag kveld.

I Paris gikk sunndalsjenta Ada Hegerberg til topps, i kulturhuset var det Håkon Røsten og Mirja Renander som ble kåret til årets spillere da tre hundre spillere i oppdalsfotballen var samlet til fotballgalla.

Gutter 13 ble kåret til årets lag, og det ble trukket fram at laget vant sin avdeling på øverste nivå i Trøndelag fotballkrets i vår.

I høst ble de nummer fire i 1. divisjon, og i begrunnelsen for prisen ble det også trukket fram at Gutter13 er den desidert største spillertroppen i Oppdal med over tredve spillere.

I serien stilte de hele tre lag, og 7-erlaget kom til kretsfinalen der det dessverre ble finaletap mot Byneset.

Håkon Røsten (13) har vært sentral på både G13 og G16 i sesongen som er over, og ble kåret til Årets guttespiller.

I begrunnelsen ble det pekt på at 13-åringen tross ung alder har svært godt utviklede og modne fotballferdigheter, viser gode holdninger og er en ledertype både på klubblangene og på det trønderske kretslaget.

Trenere for damelaget, Mattias Bransfjell og Paul Arne Nøstberg, ble  kåret til årets trenere, og fikk i begrunnelsen for prisen ros for at laget har hatt stor spillemessig framgang.

Det ble også trukket fram at de har skapt et godt miljø i ei spillergruppe der det er tredve års aldersforskjell på yngste og eldste spiller! Laget kjempet lenge om opprykk til 3. divisjon, men det kan kanskje komme neste sesong om framgangen fortsetter.

Den yngste på laget, Mirja Renander, ble kåret til årets spiller blant jentene. 17-åringen har vært sentral både på Jenter 17 og damelaget, og har meget gode tekniske og taktiske fotballferdigheter, heter det i begrunnelsen for prisen der det også trekkes frem at nerskogsjenta viser gode holdninger og spiller medspillerne gode.

Hvert lag fra 13 år og eldre kåret også spillernes spiller og trenerne kåret den spilleren med størst framgang.

Under gallaen ble det trukket fram at Oppdal er en av Trøndelags største klubber i jentefotballen, og som en av fotballkretsens kvalitetsklubber jobber med å gi spillene flere og bedre spilleflater.

Egne arbeidsgrupper jobber med å realisere fotballhall og legge nytt gressdekke på skolebanen.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
>
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert